2022. október 07., péntek

HIVATALOS: Tonali új szerződést írt alá a Milannal

-

A Milan a hivatalos honlapján számolt be Sandro Tonali hosszabbításáról.

Mint arról írtunk, megszületett a teljes körű megállapodás Tonalival a szerződésének meghosszabbításáról. Az olasz válogatott játékos ma aláírta az új kontraktusát a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban és hosszú távra kötelezte el magát a Rossoneri mellett.

“AZ AC MILAN ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY SANDRO TONALI 2027. JÚNIUS 30-IG MEGHOSSZABBÍTOTTA A SZERZŐDÉSÉT.”

Tonali napra pontosan 2 évvel ezelőtt, 2020. szeptember 9-én szerződött a Milanhoz a Bresciától. A klub 10 millió euróért egy szezonra vette kölcsön az olasz játékost és tavaly nyáron további 6,9 millió euróért végleg megvásárolta, így a teljes átigazolási ár 16,9 millió euró volt. Tonali az első szezonja után nem akármilyen gesztust tett és lemondott a fizetésének egy részéről annak érdekében, hogy végleg a Rossoneri játékosa maradjon. A 22 esztendős futballista az előző idényben kulcsemberré vált a középpályán és a teljesítményével fontos szerepe volt a Scudetto megnyerésében.

Sandro korábbi szerződése 2026 nyaráig szólt és most egy évvel meghosszabbította. A klub vezetősége fizetésemelést kínált a játékosnak a tavalyi gesztusa és a teljesítménye elismeréseként. A TMW és a Calciomercato szerint Tonali éves szinten nettó 3 millió euró körüli összeget fog keresni az előző idénybeli 1,2 millió eurós béréhez képest.

Tonali eddig összesen 87 tétmeccsen lépett pályára a Milanban és 5 gólt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon örömteli hír, ami kérdést vet fel hogy 1 évvel lett csak megtoldva( nem is volt jelenleg égető a hosszabbítás mivel 4év volt még hátra) s 1,8 millio -val lett emelve a fizu?! A fenti számok nincsenek arányban egymással, bár nem kérdés hogy rászolgált az emelésre és elismerésre egyaránt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS