2022. szeptember 30., péntek

Tomori a Milanról: “Egy család vagyunk”

-

Fikayo Tomori, a Milan középhátvédje az Inter elleni győzelem után elmondta, hogy a csapat tulajdonképpen egy családdá kovácsolódott és mindent beleadnak egymásért a pályán. Az angol válogatott védő felhívta a figyelmet arra, hogy miben kell javulni a következő mérkőzéseken.

A piros-feketék kiváló teljesítménnyel győzték le a városi rivális Intert az ötödik fordulóban. Tomori is megszólalt az összecsapást követően és a MilanTV-nek adott interjújában kitért arra is, hogy a csapat gyakran kerül hátrányba, amin a lehető leghamarabb változtatni kell.

“Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, mert ez egy fontos és nehéz mérkőzés volt. Örülünk, de tovább kell lépnünk. Könnyű motiváltnak lenni egy ilyen nagy meccsre, még inkább ebben a csapatban, mert egy család vagyunk. Egymásért futunk a pályán. A következő mérkőzésünkön is így kell teljesítenünk.” – nyilatkozta Tomori.

“Ebben a szezonban 5 forduló alatt három mérkőzésen is hátrányba kerültünk. Az Inter ellen megismétlődött és ezen mindenképpen változtatnunk kell. Mindenesetre csak a végeredmény számít és a három pont a legfontosabb.”

“Mivel ez a derbi nekünk és a szurkolóknak is fontos volt, így elégedettek vagyunk az eredménnyel.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS