2022. október 07., péntek

Giroud: “Fantasztikus csapatunk van”

-

Olivier Giroud, a Milan csatára boldogan nyilatkozott az Inter elleni 3-2-re megnyert rangadó után, amelyből egy góllal vette ki a részét.

“A mérkőzés lefújása után csak együtt akartunk ünnepelni. Fantasztikus csapatunk van egy csodálatos csapatszellemmel és óriási összetartással. Sok fiatal játékosunk van, de minden nap öröm ezekkel a tehetségekkel együtt dolgozni. Nagy energia szabadult fel és ünnepelnünk kellett.” – mondta Giroud.

“3-1-es vezetésnél le kellett volna zárnunk a mérkőzést, de sajnos Dzeko szépíteni tudott. Kitartottunk egészen a végéig és a védőink nagyon jól teljesítettek. Mindenki keményen dolgozott annak érdekében, hogy ne hagyjunk szabad területeket a sorok között, mert láttuk, hogy milyen veszélyes tud lenni az Inter. Egységes csapat volt a pályán és nem sok területet engedtünk.”

“Leao? Nem aggódtam a távozásáról szóló pletykák miatt. Tudtam, hogy itt marad.”

Giroud a mérkőzés végén magasba emelte a csapattársának, Alessandro Florenzinek a mezét. Az olasz védő sérülés miatt nem állhat az edző rendelkezésére az elkövetkező hetekben.

“Nagy ölelésünket küldjük neki. Azt hiszem, hogy a világbajnokság után újra velünk lesz.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hihetetlen ez az ember.. Olyan lehetetlen helyzetekből szerzi a góljait, hogy az ember szája tátva marad.. Nem a tegnapi volt az első olyan gólja, amikor rosszul találta el a labdát, nála fokozottan igaz az a mondás, hogy nincs jobb egy rossz lövésnél.. 😀
    Jópofa, ahogy örülni tud a góljainak, sőt a többiek góljainak is..
    Igazi csapatjátékos, és biztos, hogy a fiatalok is felnéznek rá..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS