2022. október 07., péntek

A klub döntött Gabbia és Ballo-Touré sorsáról

-

A Milan vezetősége két kiegészítőember sorsáról is meghozta a döntést a nyári átigazolási időszak végén.

Olaszországban szeptember 1-én zárul a nyári mercato és a klub Aster Vranckx szerződtetésén dolgozik, aki kölcsön+opcióval érkezhet a középpályára a Wolfsburg együttesétől, miközben Tiemoué Bakayoko távozik.

Olasz sajtóhírek szerint Matteo Gabbia és Fodé Ballo-Touré is marad a Milanban. A klub vezetősége úgy döntött, hogy mindkét játékost megtartja. Gabbia tehát Malick Thiaw érkezése ellenére januárig biztosan a keret tagja lesz és Fikayo Tomori, Pierre Kalulu, Simon Kjaer és Thiaw mellett alternatívaként szolgál a védelem közepén.

A saját nevelésű középhátvéd iránt érdeklődést mutatott az Empoli, azonban a Milan nem válik meg tőle idén nyáron.

Ballo-Tourét nemrég a török élvonalban szereplő Galatasaray környékezte meg, azonban a transzfer kapcsán nem történt konkrét előrelépés. Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a Premier League-ben szereplő Fulham és a francia élvonalbeli Nice is kísérletet tett a megszerzésére, ám a klub úgy döntött, hogy megtartja a szenegáli válogatott balhátvédet.

Ballo-Touré maradásában kulcsszerepe van Pioli akaratának, aki továbbra is Theo Hernández cseréjeként számol a játékossal.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS