2022. szeptember 25., vasárnap

Megjelent Ibrahimovic új filmje a mozikban

-

Csütörtökön megjelent Magyarországon a mozikban a Milan világklasszis támadójának, Zlatan Ibrahimovicnak az új életrajzi filmje, a Nevem Zlatan. Nyereményjáték az oldalon! Játssz és nyerj páros belépőjegyet a film vetítésére!

Zlatan Ibrahimovic balkáni bevándorlók gyermekeként született Svédországban. Nehéz gyerekkora ellenére Svédország egyik legsikeresebb focistájává vált. A sikerek eléréséhez Zlatannak sok kihívással kellett szembenéznie, a focipályán és a magánéletében egyaránt. A világhírű focista karrierjének fontos állomásait érinti az alkotás a svéd indulástól az Ajaxon át az olasz sikerekig. A Nevem Zlatan a világhírű focista életét és kihívásait mutatja be, így nem csupán a focirajongóknak számára szórakoztató megnézni. A film forgatókönyve David Lagercrantz svéd író sikerkönyve alapján íródott. Az életrajzi film érdekessége, hogy Ibrahimovic karrierje az alkotás bemutatásával egy időben még mindig tart. A Nevem Zlatan a focista elismerését is kivívta.

NEVEM ZLATAN

Eredeti cím: I Am Zlatan (Jag ar Zlatan)
Filmműfaj:
Életrajzi, Dráma
Rendezte: Jens Sjögren
Írta: Jakob Beckman
Szereplők: David S. Lindgren, Emmanuele Aita, Arend Brandligt, Cedomir Glisovic, Granit Rushiti, Hĺkan Bengtsson, Dominic Andersson Bajraktati
Hossz: 100 perc
Hang: Dolby Digital 5.1
Korhatár: 12
Színes, szinkronizált svéd életrajzi film

ELŐZETES:

NYEREMÉNYJÁTÉK:

A nyereményjáték lezárult! Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt! Megtörtént a sorsolás és a győztesek párosjegyet nyertek a Nevem Zlatan című filmre a CinemaCity mozikba.

A NYERTESEK:

kissheva
ciccio
jancker
Bedu
Rakuzan

A nyerteseket email-ben értesítettük. Kérjük a beérkezett levelek mellett ellenőrízzék a Spam és a Promóciók mappát is. Kérjük jancker-t, hogy az acmilan@acmilan.hu email címen jelentkezzen a nyeremény átvételéhez, mert vele nem tudtuk felvenni a kapcsolatot.


Nyereményjátékra invitáljuk a magyar Milan-szimpatizánsokat. A film magyarországi forgalmazójának, a Vertigo Média jóvoltából 5 db Cinema City párosjegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a kérdésünkre. A választ hozzászólás formájában várjuk itt a weboldalon a lenti komment szekcióban. Hozzászóláshoz bejelentkezésre van szükség.

A nyereményjáték határideje: 2022.08.21. 15:00
Ezt követően jön az eredményhirdetés és itt közzétesszük a nyertesek listáját, akiket a profiljukhoz megadott email címen keresztül értesítünk és így kerülnek továbbításra az ajándék jegyek e-voucher formájában, amely az ország bármely Cinema City mozijában beváltható határidőn belül.

KÉRDÉS:

Hány olasz bajnoki címet nyert Zlatan Ibrahimovic az ac Milan játékosaként?


Bejelentkezés itt.

Még nem regisztráltál az oldalra? Regisztráció itt.

Elfelejtetted a fiókodhoz tartozó jelszavad? Kérj új jelszót itt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

152 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS