2022. szeptember 27., kedd

Megkezdődött a felkészülés az Udinese elleni meccsre

Kedden folytatódott az edzés Milanellóban és megkezdődött a felkészülés a hétvégi Udinese elleni szezonnyitó mérkőzésre.

Stefano Pioli a szombati Vicenza és a vasárnapi Pergolettese elleni mérkőzést követően hétfőn szabadnapot adott a teljes csapatnak. Ma délelőtt a játékosok visszatértek az edzőközpontba és megkezdték a felkészülést a szombati Serie A rajtra. Az első fordulóban a Milan az Udinese együttesét fogadja a San Siróban.

A klub tájékoztatása szerint a csapat az edzőteremben bemelegítéssel kezdett, majd a játékosok a pályán folytatták a labdás edzéseket, míg a kapusok a megszokott módon a kapusedzők társaságában tréningeztek. Végül Pioli két részre osztotta a csapatot és mini mérkőzést játszottak egymás ellen.

A MilanNews szerint Divock Origi majdnem a teljes edzést a csapattal végezte, az érkezése óta először. A belga válogatott csatárnak az elmúlt hetekben személyre szabott edzésprogramja volt a sérülése után. Junior Messias és Olivier Giroud kedden egyéni edzésmunkát végzett, mindketten szerdán vagy csütörtökön térnek vissza a teljes értékű edzésekhez.

Ezen kívül Zlatan Ibrahimovic is visszatért Milánóba. A svéd klasszis folytatja a rehabilitációját és gőzerővel dolgozik azon, hogy a lehető leghamarabb visszatérjen a pályára a térdszalag-sérülése után.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS