2022. december 03., szombat

Gabbia csatlakozik a Sampdoriához, amint…

-

Matteo Gabbia már egyeztetett a Sampdoriával és a Milan hajlandó elengedni a következő szezonra, amennyiben előtte teljesül egy feltétel.

Divock Origi és Charles De Ketelaere után Paolo Maldiniék egy középpályás és egy középhátvéd leigazolását tervezik. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja jelentette, hogy Gabbia távozni fog a Milanból és csatlakozik a Sampdoriához, amint a Milan szerződtet egy középhátvédet a nyári átigazolási időszakban.

A klub és a játékos egyetértett abban, hogy Gabbiának több játéklehetőségre van szüksége a rutinszerzés és a fejlődési folyamatának fenntartása érdekében és ez a következő szezonban nem adott számára Pierre Kalulu, Simon Kjaer illetve Fikayo Tomori mellett. Így a saját nevelésű védő kölcsönbe fog menni a nyáron és a Milan igazolni szándékozik egy belsővédőt – vélhetően kölcsön+opcióval.

Di Marzio szerint Gabbia már egyeztetett a Sampdoria edzőjével, Marco Giampaolóval és a sportigazgatóval, Deniel Faggianóval is és a feleknek sikerült mindenben megállapodni. Amennyiben a Milan igazol egy középhátvédet, Gabbia zöld utat kap, hogy csatlakozzon a genovai alakulathoz.

Jelenleg Japhet Tanganga, a Spurs angol védője az első számú célpont a védelembe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. szerintem meg igenis túl van tolva az ő szidása! negyedik számú védőnek teljesen megbízható szintet hozott. nem lehet 4 thiago silvánk egy poszton 😀 a néhai bizonytalansága szerintem betudható a kevés játékpercnek, nem is tudom, hogy várnak el itt egyesek stabil teljesítményt tőle ilyen fiatalon… én nem vitatkozom, mert sokkal jobb szeme van itt a focihoz sok embernek, de én úgy érzem, nagyon jót tesz neki majd egy olyan kölcsön, ahol állandó kezdő lesz 🙂

  2. Ez okos döntés lenne mert ha 4 számú védő lesz akkor sokat nem fog játszani és neki pedig szüksége van a játékra és lehet ha folyamatosan játszik akkor sokkal jobb lesz mint most, de viszont akkor meg duplán nem fog akarni vissza jönni és csere játékos lenni. És azt sem értem hogy Tanganga vagy Indicka miért akarna ide jönni 4 számú védőnek biztosan kevesebb fizetésért mint amilyen mostanáig van nekik.

  3. Azzal egyetértenék, h Gabbiának több játéklehetőség kellene, és ezért menjen kölcsönbe, de ha igazolunk a helyére, akár csak kötelező opcióval valakit, akkor utána már csak 5. számú belső védő lehetne a Milannál. Ebbe már sztem ő sem menne bele, ill. 4 védős rendszer esetében nem kell 5 középhátvéd. Tehát Gabbia milanos karrierje gyak. véget érne, de akkor meg a kvóta miatt szűkében lennénk a saját nevelésű játékosoknak. Eléggé csapdahelyzet ez.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS