2022. december 03., szombat

Két fronton is tárgyal a Milan vezetősége

-

A piros-feketék Charles De Ketelaere és Hakim Ziyech szerződtetésén dolgoznak a támadó-szekció megerősítése érdekében.

Felgyorsultak az események a Rossoneri háza táján, miután megtörtént a megegyezés Paolo Maldini és Frederic Massara szerződésének meghosszabbításáról. Divock Origi érkezése mellett a klub hivatalosan is bejelentette Alessandro Florenzi és Junior Messias végleges megvásárlását, valamint Antonio Mirante hosszabbítását. Most folyamatban vannak a tárgyalások az erősítésekről.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a Milan vezetősége De Ketelaere és Ziyech leigazolásán dolgozik. A klub célja, hogy mindkét játékost megszerezze a támadósorba, előbbit támadó-középpályás posztra, míg utóbbit a jobb szélre.

A Milan a Premier League-ben szereplő Leeds Uniteddel versenyez De Ketelaere játékjogáért, miközben a Leicester is érdeklődést mutat. A 21 éves futballista egyértelművé tette, hogy a Milan élvez prioritást számára és csatlakozni akar a Rossonerihez. A klub első 20 millió euró + bónuszok ajánlata elutasításra került a Club Brugge által, azonban Paolo Maldiniék a napokban egy új hivatalos ajánlatot készítenek elő, miután egyeztettek a játékos ügynökével Milánóban. A találkozó nagyon pozitív volt.

A Sportmediaset szerint De Ketelaere nem csupán Paolo Maldinivel és Stefano Piolival egyeztetett, hanem beszélt a honfitársaival, Divock Origivel és Alexis Saelemaekersszel is a Milanról.

Ziyech kapcsán továbbra is zajlanak az egyeztetések a Milan és a Chelsea között – írja Romano. A londoni együttes ismertette az álláspontját a játékossal és ez alapján a marokkói válogatott futballista nem szerepel a prioritások között a következő szezonra. Maldiniék ezt kihasználva megpróbálják kedvező feltételekkel elhozni Ziyech-t Angliából, méghozzá fizetett kölcsönvétellel és vásárlási opcióval. A kölcsönvétel összege 5 millió euró körüli összeg lehet egy szezonra. A 29 éves támadó lelkesedik a Milanba igazolás lehetőségétől és nyitott a klubváltásra.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Átigazolási szempontból remélem Ziyech lesz az új Tomori, az a biznisz nagyon ült!
  Az ifjú belgát pedig nagyon remélem, hogy sikerül elhozni. Ezek mellett nála biztos, hogy idő lesz, mire húzóemberré válik, hiszen még nagyon fiatal.
  Ha ez a két játékos megvan, akkor más csak Sanchez, és 1 védő kell.
  Számokkal nálam ez így nézne ki:
  CDK: 30 (plusz bónuszok, esetleg ifik bevonása)
  Ziyech: jelenleg 5M kölcsön
  Sanches: 20 körül
  Bremer nekem álom kategória lenne, ő kb 40-ért mozdítható
  Ez azt jelentené, hogy 100M-ba beleférünk, ami nem kis befektetés, de gyakorlatilag nem lenne hiányos poszt.
  Tudom, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen 🙂

  • Tavaly nagyon erős volt Kessievel a középálya, Tonali nagyot ment és a Bennacer is helyenként felnőtt hozzájuk. Nyilván kell a két előre igazolás, de nagyon fontosnak érzem, ha marad ez a hadrend, hogy a közepe a távozó Kessie után is rendben legyen.

   • Középpályán is lesznek változások, jelenleg kb ez a jövőkép:
    Tény ugye, hogy Kessie lépett. Cikkeztek Róla, hogy Maldinit kölcsön adjuk. Tehát létszámban itt 2 mínusz.
    Érkezett: Adli, tervben van Sanches, Zyech és CDK, és ne feledjük el Pobegát se. Ez 5 fő plusz.
    Tehát véleményem szerint itt lesz eladás, mivel a következő szezontól korlátozva lesz a kölcsön adható játékosok mennyisége (talán 8 játékosra?!).
    Kíváncsi leszek, hogy mire alakul ki a keret, jó lenne ha ezt kb 1 hónap alatt lezárná a vezetőség, hogy a felkészülést teljes kerettel tudják lebonyolítani.

 2. Do or do not. There is no try.

  Tetszik ahogy Maldiniék csináljak.

  Elképesztő nehéz lehetett nekik az elmúlt 2 év a csapattal.
  Előbb megtaláltak Piolit, de akkor meg nem volt rendes gárda,
  Aztan elhozták Ibrat, de senki nem hitt benne,
  aztán jöttek az eredmények de akkor nem voltak szurkolok.
  aztán amikor jött az Covid ezüst, akkor két alapember elment köztük a kapus,
  most meg lett egy óriási eredmény, de akkor meg hirtelen megváltozott a Tulajdonos.
  Most meg van új Tulaj de így tűnik egy dolog azért változatlan. Kevés pénzből kell valamit csinalni…

  Tényleg hatalmas elismerésem Maldininek és a szakmai stábnak!

 3. Ha ez a két ember megvan, akkor a legfontosabb hiányposztokat betömtük, tehát az már egy pozitív mercato. Minden más hab a tortán, viszont mi, szurkolók szeretjük a habot. 🙂 Pobega eléggé fizikális, szóval némi akklimatizálódás után akár lehet is belőle Kessié helyettese. Nyilván ha jön Sanches, az még jobb, mert ő még a labdával is tud bánni, bár Pobega sem tűnt kutyaütőnek ebből a szempontból.
  A védelemben bizony nagyon jó lenne, ha Bremert el tudnánk hozni Torinóból. Ezzel lenne legalább 4, de inkább 5 kezdő szintű védőnk, és így gyakorlatilag minden csapatrészben erősebbek lennénk, mint tavaly. Ami elég durva, és ami még komolyabb, az az, hogy ehhez összesen 4 embert kell igazolni. Csak jöjjön össze…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS