A Milannál újra képbe került a PSG védője

9

A Milan érdeklődést mutat Abdou Diallo iránt, akinek már januárban is felmerült a neve.

A Rossoneri középhátvédet keres, miután az első számú célpontnak számító Sven Botman mintegy 37 millió euróért a Newcastle United játékosa lett. Paolo Maldiniék mérlegelik a felmerülő lehetőségeket a nyári mercato alatt. A januári átigazolási időszak után most újra képbe került a PSG védője, Diallo.

Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio transzferguru arról számolt be, hogy a Milan érdeklődik Diallo iránt, aki a nyáron elhagyhatja a Paris Saint-Germaint. A szenegáli válogatott futballistának számos ajánlata van.A 26 éves szenegáli védő ideális választás lehet a Milan számára, ugyanis alapvetően középhátvéd, azonban a védelem bal oldalán is lehet rá számítani, ami pont kapóra jön, mivel balhátvéd poszton Theo Hernández cseréjeként Fodé Ballo-Touré nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és a nyáron távozhat. Diallo a legutóbbi szezonban mindössze 16 tétmeccsen kapott játéklehetőséget Párizsban, 12 alkalommal a védelem bal oldalán, míg négyszer belsővédőként.

Diallónak 2024. június 30-ig szóló szerződése van a PSG-vel és hamarosan meghozza a döntést a jövőjéről.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kövezzetek meg, de a csávó abszolút pénzkidobás. Még a Dortmundi időszakára emlékszem amikor ugyan többé kevésbé stabil teljesítményt nyújtott, de arányaiban a meccsterheléssel elég sokat volt sérült abban az egy szezonban, a Dortmund pedig kapva-kapott a lehetőségen amikor megszabadulhatott tőle jó pénzért. Ahogy nézem, az elmúlt 3 évben nincs 70 meccs a lábában. Ebben a szezonban is kb 800 percet kapott a csapatban. Biztos kell nekünk a csapat legstabilabb pontjára egy méregdrága játékos, ahelyett, hogy megtartanánk Romagnolit vagy Gabbiat?

  • Ugyan így látom! Florenzi és Calabria is jól játszik baloldalon is és rajtuk kívül is van még Kalulu is. Minek erre költeni? Gabbia ráadásul fontos az új szabályok miatt is.

 2. Nagyon kevés a 12 meccs.
  2 év van a szerződéséből tehát zsebbe kellene nyúlni rendesen.
  Továbbra sem értem az itt lévők Gabbia, Romagnolira miért nem jók?

 3. Én sem értem,Gabbiat miért akarják eladni vagy kölcsönbe megint, Pioli nem akarja elengedni ,ha jól emlékszem. Ez a srác pedig teljesen felesleges lenne megint.

 4. Arra gondoltatok a két jelenlegi cserevédőnk kapcsán, hogy esetleg ők akarnak menni, mert nem jó nekik a pad ill. a 3.-4. hely a poszton….?!

  • Nagyon jó észrevétel! Megy a sírás hogy ez vagy az minek, miért nem jó az aki itt, miközben lehet hogy az illető nem akar újabb egy évet elbaxni a karrierjéből a kispadon, ha mondjuk egy Sampdoria kezdőnek hívja. Az egy dolog hogy a klub mit akar, de ott van a másik oldal is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet