Hernándezé a szezon gólja a Serie A-ban

10

Az olasz bajnokságot szervező Lega Serie A kiválasztotta a szezon legszebb gólját.

Múlt hónapban véget ért a Serie A 2021/2022-es idénye és a Milan 11 esztendő után újra az első helyen végzett, megelőzve az Intert, a Napolit és a Juventust. A bajnok piros-feketék számos elismerést bezsebeltek, ugyanis a szezon legjobb kapusa (Mike Maignan) és a szezon legértékesebb játékosa (Rafael Leao) után a legszebb találat is egy Rossoneri-játékos nevéhez fűződik.

A Lega Serie A bejelentette, hogy Theo Hernández fantasztikus szóló gólját választották a 2021/22-es szezon legszebb találatának a Serie A-ban. A francia válogatott balhátvéd az Atalanta elleni 2-0-s győzelem alkalmával vette be az ellenfél kapuját a 37. fordulóban.Rade Krunic labdaszerzése után Theo a saját tizenhatosától indult meg és hatalmas sprintet tolt le az ellenfél kapujáig. A 24 éves játékos megállíthatatlannak bizonyult, majd a 16-oshoz érkezve elvállalta és kilőtte az alsó sarkot.

VIDEÓ:

Hernández a szezonban 41 tétmeccsen játszott, ezeken 5 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Son nemrég megnyerte egy hasonlóval a Puskást, csak ő legalább támadó, és szerintem Hernandezé még nehezebb volt, nem is egyenesen futotta át a pályán, hanem tett kvázi egy félkört. Valakinek hatalmasat kéne alkotnia szerintem, hogy ne legyen az övé…

   • Ez vicces lenne, de Messi alighanem minden idők legjobbjaként EGYETLEN ALKALOMMAL SEM KAPOTT PUSKÁST, olyankor sem, amikor akár meg is érdemelte volna. 🙂

    • Cserébe kapott aranylabdát amikor nem érdemelte meg. Természetesen elismerem, hogy minden idők egyik legjobbja, csak arra céloztam, hogy néha egészen nevetséges a díjazások menete.

     • Tavaly igen. Cserében viszont néha nem kapott, mikor megérdemelte volna, de a BL-t épp nem ők nyerték. A 7 szerintem a minimum kötelező, ami járt neki, ha eredmények nem számítanának, csak a világ legjobbja, akkor akár 10 fölé is juthatott volna, de ez már persze off.
      Mindenesetre én úgy érzem, ezt a gólt nehéz lesz megdönteni, valami 40 méteres ollózás kéne hozzá, mint amit Ibra atyánk csinált pl. az angolok ellen. 🙂

     • Na ja. Mert 10-12 év a két bájgúnár mögött álló szponzorokról szólt. Közben olyan játékosok maradtak le, ami számomra érthetetlen volt.

    • Szerintem barokkos túlzás valakit sportban minden idők legjobbjának hívni. Max a saját korszaka legjobbja.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet