Három játékos is a Milan lépésére vár

10

Paolo Maldini és Frederic Massara szerződésének meghosszabbítása után felgyorsulhatnak az események a Milan számára az átigazolási piacon.

Nyolc nap múlva hivatalosan is megkezdődik a nyári mercato és a Milan vezetősége Divock Origi személyében eddig egy új igazolást ütött nyélbe, valamint megállapodott Alessandro Florenzi és Junior Messias végleges megvásárlásáról.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője arról számolt be, hogy Sven Botman, Renato Sanches és Enzo Fernández személyében három játékos is arra vár, hogy a Milan megtegye a szükséges lépéseket a leigazolása érdekében. Amint megtörténik Maldini és Massara lejáró szerződésének meghosszabbítása, fejlemények lesznek az ügyben.Botmannal és Sanches-zel is megállapodása van a Milannak a személyes feltételekről. A klubnak meg kell hoznia a döntést, hogy a rendelkezésre álló átigazolási büdzsét mely posztok megerősítésére fordítja. Botmant a Newcastle meg akarja szerezni, ám a játékos a Rossonerit preferálja és Maldiniék lépésére vár. Sanches kifejezte vágyát, hogy csatlakozzon a Milanhoz, viszont a Lille vezetőségével még nem született meg az egyezség az átigazolási árról. A portugál középpályásért a Paris Saint-Germain is bejelentkezett.

Ami a River Plate középpályását, Enzo Fernándezt illeti: a játékos számára vonzó a Milan érdeklődése és arra vár, hogy a klub valóban komolyan gondolja-e a szerződtetését. A 21 éves argentin játékosnak a Benficától és a Wolvestól is van ajánlata és elkötelezett szándéka, hogy a nyáron előrelépjen és Európába igazoljon.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Csak Maldiniék nem biztos, hogy hosszabbítanak ha nem biztosítják nekik a lehetőségeket a folytatáshoz

 2. Végre jöjjön már egy tuti jobbszélső (ha csak nem akarunk formációt váltani)!!
  Tudom, hogy ha nem erősítünk minden poszton akkor jövőre a kiesés ellen harcolunk (erősen eltúlozva a szurkolótársak véleményét) de ugyan ezt mondta mindenki tavaly nyáron is és ha nem lettek volna az állandó bírói tévedések, sokkal simábban is nyerhettük volna a bajnokságot. Pedig látható mennyit gyengültünk Hakan elengedésével. Most Kessie hiánya lesz kérdés. Úgy gondolom a 2 kezdő játékos talán jobb is már, mint Kessie volt a tavalyi évben, viszont rá mindig lehetett számítani. Most Krunic, Pobega próbálja betömni a rést. Adli szerintem irányító lesz és bízom benne, hogy be is válik. De extrát tőle nem lehet várni. Viszont ha a jobb szélen csak fele olyan veszélyes ember lenne, mint balon Leao és Rebic, akkor retteghet minden ellenfél.

 3. Visszatér az engedélyhez való kérelem kérvényezése a szándék kinyilvánításával kapcsolatban korszak?

 4. Dybala és az Inter között megszűntek a tárgyalások. Sevilla azt mondta 3M-t ad neki…. 😀
  Még az is lehet nálunk köt ki tudásához képest megalázóan alacsony fizetésért!?
  Jó lenne ha végre ilyen példa is lenne a játékosok előtt, mert eddig mindenki csak markolni akart. Közben van Dollárumma vagy akár Wijnaldum akik elég rendesen mélypontra kerültek.
  Visszatérve az Argentint nagyon jó játékosnak tartom, de hozzáállása erősen kérdőjeles. Úgy gondolom a sokak által emlegetett Berardi vagy épp Belotti a tudásuk mellett mentalitásuk miatt lenne nagy előrelépés.
  Kedvenc csapatunk épp azért ilyen eredményes mert vállt vállnak vetve mindenki meghal a társaiért a pályán ha kell.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet