Ballo-Touré egy török klubhoz szerződhet

7

A legfrissebb hírek szerint Fodé Ballo-Touré közel áll ahhoz, hogy Törökországba szerződjön a nyári átigazolási időszakban.

Az Afrika-kupa győztes balhátvéd távozóban van, ugyanis a klub szakmai okok miatt szeretne megválni tőle a nyáron, miután a 2021/22-es szezonban nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Ballo-Touréért egy évvel ezelőtt 5 millió eurót fizetett a Rossoneri a Monacónak.

Török sajtóinformáció alapján a Trabzonspor szeretné megszerezni a Milannál kegyvesztetté vált Ballo-Tourét a következő szezonra a védelem megerősítése érdekében.Mehmet Batuhan Agir, a TV100 újságírója szerint a 25 esztendős balhátvéd nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a török bajnokhoz, amely mintegy 38 év után végzett újra az első helyen az élvonalban. Ha igazak a hírek, akkor a Rossoneri körülbelül 3 – 3,5 millió euró körüli összeget kaphat a játékjogáért.

Ballo-Touré az idei szezonban összesen 12 tétmeccsen lépett pályára a Milanban és bő 500 játékpercnyi lehetőséget kapott. A szezon második felében egyetlen meccsen játszott. Előfordult, hogy Stefano Pioli inkább Pierre Kalulunak vagy Alessandro Florenzinek szavazott bizalmat a védelem bal oldalán.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nekem nem volt bajom vele a kontextusában. Theo mögött semelyik csere nem eszik meg sok sót, erre tökéletes volt.

  2. Ne… hagyjuk ezt a csávót gyerekek… segítsünk neki pakolni azt menjen az első járattal…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet