Di Marzio a Milan lehetséges igazolásairól

13

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja megnevezte azokat a játékosokat, akiket a Milan szeretne megszerezni a védelem, a középpálya és a támadó-szekció megerősítése érdekében.

A várakozások szerint Divock Origi lesz az első nyári igazolás, ugyanis létrejött a megállapodás a felek között és az elkövetkező napokban Olaszországba érkezik, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződését a Milannal. Di Marzio felsorolta azokat a neveket, akik Paolo Maldiniék potenciális igazolási listáján szerepelnek.

KÖZÉPPÁLYA:
Franck Kessié távozása után a klub konkrét célpontja Renato Sanches. A portugál válogatott középpályást az elmúlt hónapokban számos alkalommal szóba hozták a Milannal. A 24 éves futballista szerződéséből egy év van hátra a Lille együttesénél és távozni szeretne. Korábbi hírek szerint a Milan 15 millió euró körüli összegért csaphat le rá a nyáron.TÁMADÓ-SZEKCIÓ:
A csatárposzt mögötti támadóhármasban egyértelműen erősítésre szorul az irányító és a jobb szélső támadó poszt. Paolo Maldiniék a belga élvonalbeli Club Brugge tehetségét, Charles De Ketelaerét nézték ki támadó-középpályás posztra, aki az életkora, a képességei, a fejlődése és a benne rejlő potenciál alapján tökéletesen illeszkedik a klub elképzeléseibe. Di Marzio szerint jobb szélső támadó posztra Domenico Berardi szerepel a listán, míg a La Gazzetta dello Sport nemrég Nicoló Zaniolót is szóba hozta.

VÉDELEM:
Mivel Alessio Romagnoli távozása egyre inkább borítékolható, a vezetőségnek be kell avatkoznia és szükséges lesz igazolni a védelembe. Sven Botman továbbra is konkrét célpont, azonban a tárgyalások kevésbé gördülékenyek, mint az elmúlt hónapokban. Az alternatív lehetőség Gleison Bremer, a Torino középhátvédje, aki nemrég hosszabbított szerződést, azonban a játékos kérésének megfelelően a torinóiak elengedik a nyáron. A Milan mellett az Inter is szeretné soraiban tudni a brazil védőt.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Nem tehetnek mást, elvileg 25M kivásárlási összeggel a szerződésben hosszabbított, kvázi annyiért elviheti bárki. Valaki vinni fogja, de az ilyen két Manchester, Pool, PSG, BM magasság lesz. Bár ha mi annyira jók vagyunk, hogy ő a tartalék terv… 😀

   De persze az a poszt nem is lényeges, elég oda tölteléket hozni szerintem, Tomori, Kjaer, Kalulu megoldják a kezdőt, Gabbia is tök jól helyettesít.

 1. Beradi hogy jött a képbe?
  Nem halottam, olvastam sehol hogy szeretnénk leigazolni.
  Bremer azért hosszabbított hogy eligazoljon?
  25 millió a mai világban nem nagy pénz a kérdés csak az jobb, mint pl. Gabbia. Nem értem olaszként miért nem kap több lehetőséget a bizonyításra?