Rade Krunic, a Milan középpályása elmondta, hogy a keretből mindenki a csapat érdekeit helyezi előtérbe és egyáltalán nem fontos számára, hogy milyen poszton játszik, mert csak az számít, hogy mindent beleadjon és segítsen a csapatnak.

A bosnyák válogatott középpályás a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára az Atalanta elleni 2-0-s győzelem alkalmával és tulajdonképpen egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez. Theo Hernández fantasztikus gólja előtt Krunic szerzett labdát és ebből indult meg ellentámadással a francia balhátvéd a saját tizenhatosától az ellenfél kapujáig.

“A csapattársaim is mindent beleadnak és mindig készen állunk 100 százalékot nyújtani, amikor megkapjuk a lehetőséget és a csapat érdekeit helyezzük magunk elé. Én is ugyanezt teszem. Nyerni akarunk és ez a legfontosabb mindannyiunk számára.” – mondta Krunic.“Azt gondolom, hogy Theo gólja volt a legszebb kép a mérkőzésen. Sikerült egy fontos labdaszerzést bemutatnom és ezek a megmozdulások extra lendületet adnak a csapatnak. Mindannyian a legjobbat nyújtjuk. Most erre a labdaszerzésre emlékeznek, de volt a csapattól számos ilyen szerelés, amelyek talán nem tűntek ki ennyire. Amikor a meccsek után az edző visszajátssza a felvételeket a teljesítményünkről, akkor lehetőségünk van jobban megvizsgálni a szituációkat.”

“Mindig az edző rendelkezésére állok, legyen szó bármilyen posztról is. Nem számít, hogy 1 percet, félórát vagy az egész mérkőzésen játszom, csak az a fontos számomra, hogy mindent beleadjak. Néha előfordul, hogy hibázom és talán vannak a csapatban nálam jobb és fontosabb játékosok, de mindannyian feszegetjük a határokat. Erős elkötelezettség van bennünk és erre büszkék lehetnek a szurkolóink.”

“Hiszem, hogy fontos jellemvonásokkal rendelkezem, talán csak hiányzik egy kis önbizalom a pályán és néhány gól illetve gólpassz. Könnyebb játszani, amikor magabiztos vagy, Az adott mérkőzéstől függ, hogy milyen poszton játszom. Ezúttal mezzalaként játszottam, ami a kedvenc posztom és ebben jobban tudok teljesíteni. Azt teszem, amit az edző kér tőlem. Játszottam már védekező-középpályásként, a bal oldalon illetve támadó-középpályásként is. Mindig koncentrált vagyok, amikor felkészülünk a mérkőzésekre. Meghallgatom az edző utasításait és megpróbálom megvalósítani a meccseken.”

“A legfontosabb, hogy hiszünk magunkban és a szurkolóink akkor is támogattak minket, amikor elkövettünk néhány hibát vagy elrontottunk egy passzt.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet