Ibra inspiráló szavai a Verona elleni meccs előtt

6

Stefano Pioli a tegnapi meccset követően elárulta, hogy milyen beszédet mondott Zlatan Ibrahimovic az öltözőben a Verona elleni mérkőzést megelőzően.

A Milan számára kötelező volt a győzelem megszerzése Veronában, miután az Inter három pontot szerzett a 36. fordulóban és ideiglenesen átvette az első helyet. A piros-feketék egygólos hátrányból 3-1-re fordítottak a Verona ellen és továbbra is vezetik a Serie A-t.

Pioli a győzelem után a riportereknek elmesélte, hogy Ibrahimovic inspiráló beszédet intézett a csapattársak felé a Verona elleni mérkőzés előtt.“Mindenki azokra a Milan játékosokra emlékszik, akik megnyerték a Scudettót vagy a Bajnokok Ligáját, szóval ha azt akarjuk, hogy emlékezzenek ránk, akkor három meccsünk van, hogy ezt megcsináljuk!” – idézte Pioli a svéd klasszis szavait.

11 év után újra karnyújtásnyira van a Milan attól, hogy elhódítsa a Scudettót. Két fordulóval a vége előtt a csapatnak négy pontra van szüksége ahhoz, hogy a városi rivális Inter eredményeitől függetlenül biztosan az első helyen végezzen. Érdekesség, hogy az eddigi utolsó bajnokcsapatból Zlatan Ibrahimovic az egyetlen játékos, aki tagja a Milan aktuális keretének is.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet