Donnarumma visszatérne? Íme a klub álláspontja

27

Furcsa híresztelés látott napvilágot és a világhírű francia sportnapilap, a L’Equipe nemrég rebesgette Gianluigi Donnarumma visszatérésének lehetőségét a közelgő nyári átigazolási időszakban.

A 23 éves kapus hosszú hónapokon keresztül tartó hosszabbítási huzavonát követően tavaly nyáron szabadon igazolhatóként a Milanból a Paris Saint-Germainhez szerződött, ahol finoman szólva sem úgy alakul az első szezonja, ahogy azt szerette volna.

A L’Equipe arról számolt be, hogy Donnarumma sorsa bizonytalan a PSG-nél és a lap felvetette a Milanba való esetleges visszatérését abban az esetben, ha létrejön a tulajdonosváltás és a bahreini Investcorp lesz a Rossoneri tulajdonosa.

Állítólag az olasz válogatott kapus nem érzi jól magát a PSG-ben és nehezményezi, hogy gyakran a cserepadon ül Keylor Navas mögött. Donnarumma az aktuális idényben 32 forduló alatt 15 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja a francia bajnokságban, a mérlege 14 kapott gól és mindössze 4 kapott gól nélküli meccs.A MilanNews szerint elképzelhetetlen, hogy Donnarumma a nyáron visszatérjen a Milanhoz, aminek nagyon egyszerű oka van, nevezetesen Mike Maignan. A francia válogatott kapus fantasztikusan véd és a Milannál nagyon elégedettek vele. Maignannak tulajdonképpen pillanatok alatt sikerült feledtetnie a saját nevelésű kapust és az aktuális idény alapján talán nem túlzás kijelenteni, hogy ezzel a cserével kapusposzton előrelépés történt. Maignan eddigi mérlege 27 bajnokin 14 kapott gól nélküli meccs a Serie A-ban.

27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha jönnek a közelkeletiek, sokan vissza akarnak majd jönni. Kaká-t kell majd megkörnyékezni a 10-es posztra. 😀

 2. Ha Maignannal befürdött volna a Milan, még akkor sem akarnám, hogy visszatérjen ez a kis takony. Ez a teljes pályafutására vonatkozik. Nem akarom többet Milan-mezben látni Donnarummát.
  A cikkben pedig teljesen jó a megállapítás, miszerint előrelépés történt a poszton.

 3. Ez még viccnek is rossz . A lelátón kívül, na nem a vip páholyban , nem akarom látni ezt az árulót én sem.

 4. Lelátóra se. Csókolgatta a Milan mezt, hitegett mindenkit hogy marad, utána lelépett Párizsba. Ke$$ie is lehet megbánta már hogy nem hosszabított

 5. Szenzáció hajhászás! Semmi több…
  Az előttem szóló 14 komment is mutatja, hogy benyom egyfajta gombot szurkolótársaimnál..
  Amúgy meg egy nagy klasszikust idézve: Ki a f@szom az a donnarumma?

  • Így van, bár szerintem ezt a többiek is vágják. Azért más dolog így poénkodni “d” pofára esésén, nem hiszem, hogy bárki is komolyan venné a cikket.
   Majd megy a juvéba, ez a zebráknak , d-nek és az olasz válogatottnak is jó lehet.
   Amúgy meg ebből is látszik, hogy “d” nem Milan drukker. Ha az lenne , követné a csapat meccseit, és látná, hogy esélye sincs a kezdőbe kerülni 😝

 6. Irány a Juventus! Csak idő kérdése.
  Buffon ezt már rég elárulta.
  Ha csak nem tévedek,
  amúgy meg le😂arom.

 7. A korábbi cikk kapcsán írtam, hogy a befektetők hallatán kiderül majd, hogy Gigiónak, Hakannak és Kessiének hirtelen újra kinőtt a Milan-szive. Viccnek szántam…

  Már várom a hasonló híreket a többi érintett kapcsán. És nyilván Raiola is gyorsan megkedveli a Milant, nem is volt velük vitája sosem. 🙂

 8. Mike jól teszi a dolgát a kapuban.
  Nyáron elment ingyen most meg fizessünk érte?
  A tesó is jön?
  Csomagban olcsóbb?! 😬😤

 9. Elnézést, csak egy megjegyzés, ez csak most szúrt szemet… A cikk címe ez: “Donnarumma visszatérne? Íme a klub álláspontja”…

  A probléma, hogy a szövegben nem a klub álláspontja, hanem a MilanNews véleménye olvasható, ami még akkor sem vehető készpénznek, ha vélhetően Maldiniék is ugyanúgy gondolkodnak Donnarummával kapcsolatban, ahogyan nagyjából mindenki.

 10. Szép volt, jó volt.
  Volt, hogy hozta a meccset a csapatnak, de volt, hogy ő ütötte ki a csapat zsebéből a pontot/pontokat.
  Eleinte csíptem a srácot, egy üde színfolt volt, de ez köszönhető volt annak is, hogy Vangioni, Antonelli, Poli, Bertolacci, Montolivo, Mauri féle nagyágyúk rohangáltak meccsről meccsre.
  Aztán ahogy 2020-tól kezdtek jönni a meccsek, akkor már kifejezetten irritált, hogy az ötösön kívül fogalmatlan, lábbal a legkatasztrofalisabb a top kapusok között. Már jópár éve nagy hangsúly van a kapusokon, mint 11. “mezőnyjátékos” és ebben a szerepben Donna nettó emberhátrány.
  Ha a kirúgott focilabdát is úgy el lehetne tenni a szurkolóknak mint a hoki korongot, vagy a baseball labdát, akkor Gigionak fizetni kellene a labda felét, hogy ne menjen csődbe a klub.

  Valószínűleg tényleg csak kacsa, de a szurkolók szerintem lebontanák a Casa Milant.

 11. Visszajöhetne ilyen víz fölött üldögélő bohócnak, aki beleesik a dézsába, amikor célt találnak a labdával.

 12. A legjobb válasz erre a marhaságra a cikkben van,miszerint a kapusposzton előrelépés történt!
  Ennyi !
  Többet erre a hülyeségre nem is kell reagálni.
  Arról már nem is beszélve,hogy mentális,emberi kvalitások terén is bőven előre léptünk Minyonnal!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet