Ennyit kér a Sassuolo Berardi játékjogáért

7

Olasz sajtóhírek szerint a Milan túl magasnak tartja a Sassuolo követelését.

Az utóbbi időben Marco Asensio és Domenico Berardi személyében két játékos neve is felmerült a támadó-szekció jobb oldalára a következő szezonra, miután Alexis Saelemaekers és Junior Messias sem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani, míg Samu Castillejo hosszú ideje kegyvesztetté vált és nem szerepel a klub jövőbeli terveiben.

A MilanNews és a La Gazzetta dello Sport szerint a Sassuolo mintegy 30 millió eurót kér Berardi játékjogáért.

Úgy tűnik, hogy a klub vezetősége kissé sokallja ezt az összeget és nem hajlandó ennyit fizetni az olasz válogatott támadóért. Ugyanakkor nem teljesen esélytelen az üzlet. A Gazzetta szerint a Rossoneri egy kölcsönajánlat benyújtását fontolgatja különböző feltételekkel és bónuszokkal, hasonlóan Manuel Locatelli tavalyi átigazolásához, aki ilyen átigazolási formulával csatlakozott a Juventushoz a Sassuolótól.A 27 éves olasz támadó számára vonzó a Milan és az ügynökök illetve a közvetítők dolgoznak a transzfer megvalósulásán. Berardi az aktuális idényben 28 bajnokin 14 gólt szerzett, valamint 14 gólpasszt is kiosztott.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Szerintem ez egy teljesen korrekt Ajánlat. Samu nem egy kategória, de azért sokkal több van benne, mint amit nálunk kihozott magával. Caldara pedig még mindig remek korban van. Formába lendülve akár erőssége is lehet a Sassnak.

  1. Az egyik legfontosabb poszt, ahová sürgősen igazolni kell. Ekkora összeget kellene költeni, mert olcsó megoldással (pl. Messias) nem jutunk előrébb.
    Berardi képességei ismertek, nálunk előrelépés volna a játéka. Sztárcsapathoz kevés.

    • Szerintem nem kérdés, hogy ő. Botman olyan posztra jön, ami eleve nagyon erős nálunk (alig kapunk gólt minőségi és gyengébb csapao ellen is), és nyilván nem árt az erősítés, de egyáltalán nem létszükséglet. Berardi helye meg egy nagy kongó üresség, és egy ilyen befoltozása választ el attól minket (plusz a 10-es), hogy ténylegesen Olasz bajnoki esélyes csapat legyünk – az, hogy most még mindig azok vagyunk, a 150%-os teljesítmény, Pioli, és a kiegyenlített mezőny érdeme.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet