Origi közölte a szándékát a Liverpoollal

4

Paolo Maldini telefonon már beszélt Divock Origival, aki kifejezte szándékát, hogy csatlakozzon a Milanhoz a 2022/2023-as idényre.

Az olasz sajtóban már hetek óta téma Origi esetleges érkezése, aki a nyáron csatlakozhat a Milan együtteséhez a csatársor megerősítése érdekében. A belga válogatott játékosnak a nyáron lejár a szerződése a Liverpoollal, így szabadon igazolható lesz és hét év után végleg búcsút inthet Angliának.

A Calciomercato jelentései szerint Origi közel áll ahhoz, hogy aláírjon a Milanhoz. A 26 éves támadóval folyamatban vannak a tárgyalások és a játékos 4 évre szóló kontraktust írhat alá évi nettó 3,5 – 4 millió eurós fizetéssel.Origi a többi beérkezett ajánlatát felfüggesztette és prioritást adott a Milannak, miközben a tárgyalások a pozitív végkifejlet felé haladnak. A klub vezetősége és a játékos ügynöke a végső részleteken, a bónuszok illetve az aláírási pénz összegének meghatározásán dolgozik.

A Calciomercato hozzátette: Origi már közölte a szándékát a Liverpool vezetőségével, hogy nem kíván szerződést hosszabbítani és csatlakozni akar a Milanhoz. Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója telefonon beszélt Origivel, akit állítólag meggyőzött a Rossoneri projektje.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez jó hír. Csak aztán váljon is valóra, hogy aztán nálunk futhassa majd élete formáját. Talán sokak szemében ő csak egy Tesco gazdaságos Lukaku, de én akárhányszor láttam játszani (ami egyébként nem valami sok), mindig veszélyes volt a srác. Tempóban és fizikumban ha nem is ugyanolyan, de hasonló kaliber, viszont összjátékban és hm, ésszel való játékban Origi talán még jobb is. Bár mondom, keveset láttam belőle eddig. Aztán hogy a két öreg mellé jön-e, vagy az egyik helyett, az más kérdés, és akkor a szerb gyerekről nem is beszéltünk. Paolóéknak lesz dolga számosan… De végre már jófajta nevek kezdenek röpködni velünk kapcsolatban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet