Kessié egyre közelebb az FC Barcelonához

14

Minden jel arra utal, hogy Franck Kessié a következő szezontól Spanyolországban folytatja pályafutását.

Az FC Barcelona már hónapok óta érdeklődést mutatott a Milan középpályása iránt, akinek az aktuális szerződése 2022. június 30-ig szól. Ugyan a játékos tavaly nyáron ígéretet tett a klubnak és a szurkolóknak, ám végül nem váltotta be a szavát és a hónapokon keresztül tartó tárgyalások a hosszabbításról sikertelennek bizonyultak.

Gerard Romero spanyol újságíró beszámolója szerint az FC Barcelona szóban megegyezett Kessiével. Az elefántcsontparti középpályás 5 év után elhagyja a Milant és a szerződésének lejártával, a nyáron ingyen csatlakozhat a Barcához.AZ ESPN is megerősítette, hogy a Barca lesz a következő célállomás Kessié számára. A feleknek az elmúlt napokban sikerült átlendülni a holtponton a tárgyalásokon a személyes feltételek ügyében. Ebben kulcsfontosságú szerepe van az aláírási pénznek és az ügynöki jutaléknak. Ráadásul a hírek szerint a játékos ügynöke, George Atangana regisztrált a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél az ilyenkor szükséges bürokratikus ügyek lebonyolításához. Egyes sajtóinformációk szerint Xavi, a katalánok vezetőedzője már telefonon egyeztetett Kessiével a jövőbeli terveket illetően és áldását adta a játékos szerződtetéséhez. A 25 éves középpályásnak készen áll egy szerződés évi nettó 6,5 millió eurós fizetéssel + bónuszokkal.

Fabrizio Romano szerint Kessié két Premier League-es ajánlatot utasított el a Barcáért.

Egyelőre még nem hivatalos a transzfer és nem történt szerződés aláírás, csupán létrejött egy általános szóbeli megállapodás a kontraktus egyes részleteiről.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem kell csodálkozni ha a Curva Sud kifütyüli. A Milantól 8 milliót követelt, most 6.5 millióért a Barcaba megy állítólag.

  • +1
   Ezt nevezem én igazán hitvány féregnek. Mehet Isten hírével, a hátralévő meccseken, meg a kispadon nézném a legszívesebben a játékát!

 2. Napoli ellen is rettentően küzdött. Kell ő még erre a 9 meccsre. Hajtsa ki a belét, majd menjen Isten hírével. Ahogy tette ezt az előző szezonban. Nélküle nehéz lett volna újra BL-ben indulni. Legyünk hálásak, mert tett is a klubért, majd gerinctelenkedik, így ingyen távozik. Majd mondjunk hálát, hogy elviszi valaki ennek ellenére. Jogos a kifütyülés, de teljesen haszontalan. Sőt.

 3. Semmi extrát nem csinál a meccseken. Múltkor már írtam. Minden meccsen az utolsó 5 percre tenném be,hogy az ultrák kifütyüljék. Persze ezt nem lehet megtenni,de megérdemelné. Itt van amikor valaki meggondolatlanul nyilatkozik. Ha az olimpia alatt nem mondja azt, hogy marad. Most nyugodtan mondhatná, Bocsánat de más bajnokságban is kiszeretném magam próbálni. Szomorúan de mindenki elfogadná a döntését.

 4. Nem is lenne azzal gond hogy tovább áll ha nem jelentette volna ki azt amit kijelentett a nyáron. Ezek után már senki sem nézne rá szép szemekkel. Egy Calhanoglu fajta undorító féreg….

 5. Az az irónia az egészben, hogy (szerintem) azért kussol a srác, mert ha nem jönne össze egy üzlet sem, akkor maradna a nagy lóvéért.
  De igazából nem értem, ezt a fizut az angol együttesek ki tudnák fizetni. Talán Frankinak a hideg idő nem tetszik? Igy ha a Barca nem jön össze akkor mégis maradna? Mindenesetre rossz látni, hogy az emberek a pénzért cserébe így elvesztik a tartásukat.
  Ha már eldöntötte, hogy dobbant, bakker álljon ki és vállalja fel. Értem, hogy nem kommunikációs szakemberek a játékosok, de ez csak a játékos megítélését rontja. Az ügynökre a kutya sem emlékszik.
  Kíváncsi leszek, Kebab, Dollar, Ke$$ie és Romagnoli után ki megy még így el.

 6. Olyan nagy teljesítményt nem tesz le idén az asztalra. Korábban már írtam Bakayoko is hozta volna ezt, ha annyi lehetőséget kapott volna, mint Kessie.
  Renato Sanchez, meg egy, de inkább kettő polccal feljebb van, mint Kessie. Remélem sikerül őt leigazolni.

 7. Az a baj nem ő az első aki így fog távozni. Valamit kellene ezzel csinálni már.

  Ja amúgy a véleményem róla? A buta afrikai akinek elvette az eszét a péééz.

  • Már csinálnak. Lásd Theo, Bennacer, Leao… Mindnek időben elkezdték a szerződéshosszabbítást. Igazából Kessiének is, ha visszaemlékszel. Asszem Maldini nyilatkozta talán ősszel, hogy 1,5 éve megy a tárgyalgatás az ügynökével. Ha valaki nem akar maradni, akkor nem fog maradni. Valamint az eladását sem tudod kikényszeríteni ha nem akar menni. Sajnos ez nem a FIFA Manager.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet