Florenzi játéka meggyőző a Milan számára

6

Úgy tűnik, hogy a Milan számára meggyőző teljesítményt nyújt Alessandro Florenzi, ezáltal nagy valószínűséggel a következő szezonban is a Rossoneri játékosa lesz.

Az Európa-bajnok jobbhátvédet tavaly nyáron vette kölcsön a klub a Roma együttesétől. A Milan 1 millió eurót fizetett az egy szezonra szóló kölcsönvételért és az idény végén lehetősége lesz végleg megvásárolni.

A Tuttosport értesülései szerint a Milan azt fontolgatja, hogy a nyáron végleg megvásárolja Florenzi játékjogát. Az olasz válogatott játékos a kezdeti nehézségek és sérülések után az elmúlt hónapokban elég meggyőzően játszott.

Florenzinek októberben meniszkusz sérülése volt, ami miatt egy hónapig nem volt bevethető, azonban a felépülése után minden bajnoki mérkőzésen pályára lépett, többnyire a kezdőcsapat tagjaként és nagyszerűen pótolta Davide Calabriát a védelem jobb oldalán. A 30 esztendős futballista az idei szezonban 21 tétmeccsen játszott és 1 gólt szerzett.A megegyezés értelmében a Milan vezetősége a nyáron 4,5 millió euróért vásárolhatja meg Florenzit a vásárlási opció aktiválásával. Nyilvánvalóan a következő hónapok fontosak lesznek a játékos teljesítménye szempontjából, viszont jó eséllyel maradni fog a Milan játékosa a 2022/2023-as idényben is.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Kb még 2 szezon. Erre kell leosztani a kiadásokat és eldönteni. A bajnoki rutin és a könnyű beilleszkedés mindenféle képen az ő javára szolgál mondjuk egy fiatal francia vagy aafrikaival szemben.

  1. És már alig várom a hírt, ahol azt fogják írni, hogy meg akarjuk venni, csak egy kicsit még csökkenteni kéne a vételi opción 🙂

  2. Kérdés, hogy mi a terv Kaluluval. Ha végleg belsővédőként veszik számításba akkor megérheti Florenzi ha fizetéséből hajlandó engedni. De Kalulunak bizalmat kell szavazni és minél többször kell pályán lennie, ha fejlődni akar.

    • Szerintem Kalulut nem fogják még egy évig padoztatni, ha (Bremer vagy Botman) középre jön és még Florenzi is marad jobb oldalon. Nem is lenne értelme hiszen piszkosul tehetséges a srác és azért idén már elég sok lehetőséget kap gy láthatják más csapatok is a ligában, hogy lehet rá számítani.

      Szerintem kölcsön adják vagy belőle is profitot akarnak csinálni ki tudja… 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet