Végső szakaszban járnak a tárgyalások Pietro Pellegri megvásárlásáról, akit a Milan vezetősége egyből kölcsön fog adni a szezon végéig.

A 20 éves csatárt tavaly nyáron vette kölcsön a Milan a Monaco együttesétől Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud mögé harmadik számú csatárnak és összesen 6 meccsen játszott a bajnokságban. Minden jel arra utal, hogy a klub hisz a Pellegriben lévő potenciálban, így idő előtt végleg megvásárolja a játékjogát.

Fabrizio Romano tájékoztatása szerint a Milan vezetősége készen áll végleg leigazolni Pellegrit. A tárgyalások a végső stádiumban járnak a Monaco vezérkarával és a piros-feketék az eredeti egyezségnél alacsonyabb összegért, 4 millió euróért vásárolhatják meg.A tavaly nyáron kötött kölcsönszerződésben egy 6 millió eurós vásárlási opció szerepel, plusz további 1 millió euró bónusz, azonban a Milannak sikerül ennél alacsonyabb összegért nyélbe ütni a transzfert. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italiától szintén megerősítette, hogy Pellegri végleg a Rossoneri játékosa lesz és az üzlet 4 millió eurós áron zárulhat le.

A várakozások szerint az olasz csatár nem marad Milánóban, a klub egyből kölcsönadja őt a Torinónak a szezon végéig a folyamatos játéklehetőség és a fejlődés érdekében.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem értem.
  4 millióért szerintem rendben van hogy van egy plusz tartalék csatárunk a 40 éves Ibra és 35 éves Giroud mellett. Erre kölcsön akarjuk adni? Miért? Mert őszi szezonban egyszer sem volt példa arra hogy a két öreg sérült legyen? Ja de volt. Majd akkor beáll Rebic előre? Ja de olyan is volt hogy Ibra, Giroud, Rebic de még Leao is egyszerre volt sérült mert ez a városi kórház. Szóval akkor miért?

 2. Ennek az egész üzletnek semmi értelme.
  Úgy szar ahogy van.
  Ott az a Roback gyerek akit Ibra ajánlására igazoltunk le.Múltkor már kapott pár percet.
  Nyugodtan lehet neki adni a játékperceket.Semmivel sem rosszabb mint Pellegri.

 3. Nekem gyanús, hogy egyből megy a Torinóhoz. Szerintem ez azt jelenti számunkra, hogy Belotti már télen csatlakozik hozzánk.

  • Igen lehet. Másrészről ha mi nem hozzuk el ennyiért akkor más fogja, pl a Torino. Így most mi befektetünk előre aztán magasabb összegért vagy eladhatjuk vagy bevonhatjuk egy bizniszbe.

   Mondjuk én személy szerint semmi extrát nem látok ebbe a srácba de ez privát véleményem

 4. Ennyi pénzért meg érte, az ára ettől jobban már nem fog csökkenni. Ha kölcsönben kicsit magára talál máris fog érni vagy 10 milliót….

 5. Szerintem azért vesszük meg hogy ingyen kölcsön adjuk a Bikáknak, és cserébe Belotti hamarabb jöhetne.

 6. Bízom benne hogy sokatoknak igaza van és vagy Bremer vagy Bellotti érkezik cserébe. Egyik sem álmaim netovábbja, de jobb mint ez a fiatal titán. Gond nem lenne vele ha nem lenne sérülékeny. Lenne benne potenciál.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet