2022. szeptember 29., csütörtök

Pellegri játékjoga végleg a Milané lesz

-

Végső szakaszban járnak a tárgyalások Pietro Pellegri megvásárlásáról, akit a Milan vezetősége egyből kölcsön fog adni a szezon végéig.

A 20 éves csatárt tavaly nyáron vette kölcsön a Milan a Monaco együttesétől Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud mögé harmadik számú csatárnak és összesen 6 meccsen játszott a bajnokságban. Minden jel arra utal, hogy a klub hisz a Pellegriben lévő potenciálban, így idő előtt végleg megvásárolja a játékjogát.

Fabrizio Romano tájékoztatása szerint a Milan vezetősége készen áll végleg leigazolni Pellegrit. A tárgyalások a végső stádiumban járnak a Monaco vezérkarával és a piros-feketék az eredeti egyezségnél alacsonyabb összegért, 4 millió euróért vásárolhatják meg.

A tavaly nyáron kötött kölcsönszerződésben egy 6 millió eurós vásárlási opció szerepel, plusz további 1 millió euró bónusz, azonban a Milannak sikerül ennél alacsonyabb összegért nyélbe ütni a transzfert. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italiától szintén megerősítette, hogy Pellegri végleg a Rossoneri játékosa lesz és az üzlet 4 millió eurós áron zárulhat le.

A várakozások szerint az olasz csatár nem marad Milánóban, a klub egyből kölcsönadja őt a Torinónak a szezon végéig a folyamatos játéklehetőség és a fejlődés érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem értem.
    4 millióért szerintem rendben van hogy van egy plusz tartalék csatárunk a 40 éves Ibra és 35 éves Giroud mellett. Erre kölcsön akarjuk adni? Miért? Mert őszi szezonban egyszer sem volt példa arra hogy a két öreg sérült legyen? Ja de volt. Majd akkor beáll Rebic előre? Ja de olyan is volt hogy Ibra, Giroud, Rebic de még Leao is egyszerre volt sérült mert ez a városi kórház. Szóval akkor miért?

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS