Hárman elkapták a koronavírust – HIVATALOS

6

A Milan szerda éjjel hivatalos közleményt adott ki az újabb pozitív esetekről kevesebb mint 24 órával a Roma elleni rangadó előtt.

A klub bejelentése szerint az első csapat keretéből további három játékosnak lett pozitív a COVID-tesztje. Így már összesen 5 játékos fertőződött meg a Milanból. A klub hivatalosan ezúttal sem hozta nyilvánosságra az érintettek nevét.

“AZ AC MILAN MEGERŐSÍTI, HOGY A CSAPATON ELVÉGZETT MAI COVID-TESZTEK HÁROM JÁTÉKOS ESETÉBEN POZITÍV EREDMÉNYT MUTATTAK.”

A Milan a közleményében hozzátette, hogy a játékosok jól vannak és tájékoztatták az egészségügyi hatóságokat a kötelező karanténról. A protokollnak megfelelően Csütörtökön a Roma elleni meccs előtt újra tesztelni fogják a teljes csapatot. A Sky Sport Italia információi szerint a három pozitív tesztet produkáló játékos Davide Calabria, Fikayo Tomori és Alessio Romagnoli. Amennyiben igazak a hírek, egyikük sem léphet pályára a 18:30-kor kezdődő Roma elleni mérkőzésen.

HIVATALOS: A Milan bejelentette, hogy a csütörtökön elvégzett COVID-teszt minden játékos esetében negatív lett.6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ