2022. szeptember 27., kedd

Raiola a Casa Milanban egyeztetett Romagnoliról

-

A klub vezetősége csütörtökön találkozott Mino Raiolával és Alessio Romagnoli szerződésének meghosszabbításáról egyeztettek a felek.

Romagnolinak az idény végén lejár a Milannal a szerződése és a klub vezetősége szeretné megtartani, így megkezdődtek a tárgyalások a hosszabbításról. A MilanNews beszámolója szerint Mino Raiola csütörtök délelőtt az unokatestvérével és egyben munkatársával, Enzo Raiolával a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és találkozott a Milan vezetőségével.

A téma Romagnoli új szerződése volt a felek között és a kiszivárgott információk szerint a csapatkapitány maradni akar a Milanban. Raiola az épület elhagyásakor nyilatkozott a jelenlévő újságíróknak.

“ez Egy személyes találkozó volt, ami jól sikerült. Nem mondanám tárgyalásnak, inkább csak megbeszélésnek. Marad Romagnoli? Minden lehetséges. Ibrahimovic marad a milanban? bármi lehet. Ő még mindig ugyanaz és ott akar lenni a világbajnokságon.”

Az újságírók Gianluigi Donnarummáról és a távozásáról is faggatták Raiolát, aki a következő választ adta: “Nem beszéltem róla a Milannal. Ez egy új időszak számára, nincsenek problémák. Nem vittem el senkit, nem vagyok taxisofőr. Én csak az ügyfeleim érdekeit szolgálom és nincsenek megbánások.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Alapvetően úgy gondolom, hogy felesleges Raiolát (és ide értendő bármilyen tetszőleges ügynök) démonizálni, vagy köpködni. Ő arra szerződik a játékosokkal, hogy azok érdekeit érvényesítse a klubokkal szemben. Nyilván hatalmas befolyása lehet arra nézve, hogy milyen ösvényen haladjon egy karrier, de a végső szó mindig a játékosé. Ha ő menni/maradni akar, akkor Raiola ebből a lehető legtöbbet fogja kifacsarni. Ő ebben az egyik legjobb. A show pedig az üzlet része. Egyáltalán nem haragudtam rá pl. a Gigio ügynél sem. Neki ez a munkája, képviselte a játékos akaratát és kész.
    Maldiniék helyesen járnak el, hogy ezt nem személyes ügyként fogják fel, hanem csak üzletként. A cirkusz mellett hány alkalommal láttuk azt, hogy mindenféle sajtó felhajtás nélkül hozott tető alá igazolásokat, vagy hosszabbításokat? (pl Ibra esetében, de voltak itt azért az elmúlt években is “Raiola-bébik”)

    Ami Romagnolit illeti, én nem bánom, ha marad és elfogadja, hogy nincs bérelt helye a kezdőben. Kjaer és Tomori is egyértelműen jobb védő nála, de rotációban abszolút lehet helye a csapatban. Ha a fizetési igényében rugalmas lesz, akkor szerintem nem lesz gond a hosszabbítással.
    (Ami vicces, hogy Juve fórumokon elég sokan reménykednek, hogy a nyáron hozzájuk kerül Chiellini utódjának. Ha megy, remélem pont annyira fog nekik bejönni, mint korábban DS)

  2. Romagnoli maradni akar, de elsősorban stabil helyet a csapatban, és jó szerződést. Itt teljesen más a helyzet mint Ibra-nál. Utóbbi tele pénzzel, nagy pályafutással maga mögött, amolyan trófea egy ügynök falán. Persze, hogy az ügynök is másképp viszonyul hozzá. Ha Romagnoli-nak azt mondják, hogy több lehetőséget kap a Juve-nál, több pénzt, és tovább, Raiola simán átviszi oda. Nem tudom, most, hogy állnak a zebrák anyagilag, de ha van pénzük, szerintem menni fog a srác. Nekünk fel kell tornáznunk magunkat támogatókban, pénzben, aztán fizethetünk akár túl is embereket. Ezért nem hiszem, hogy Kessie is maradna. Pioli, ennek az anyagi helyzetnek a zseniális edzője, Maldini még eddig elég jól halásztak a zavarosban.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS