2022. december 01., csütörtök

“Sokat várok a csapatomtól” – Pioli

-

A Milan szerda este a Bajnokok Ligájában lép pályára és a csapat számára szinte ez az utolsó lehetőség, hogy életben tartsa a továbbjutási esélyeket. Stefano Pioli megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

A HAZAI PÁLYA ELŐNYÉRŐL
“A szurkolóink felülmúlhatatlanok, de még nem tudtuk megadni nekik azt az örömöt, amit megérdemelnének a Bajnokok Ligájában. Ezúttal egy újabb esélyünk lesz és a nagy csapatok tudják, hogyan éljenek a lehetőségekkel. Sokat várok a csapattól ezen a mérkőzésen.”

A KÖVETKEZŐ MECCSEKRŐL
“Jelenleg nem engedhetjük meg magunknak, hogy bármi másra gondoljunk. Egy fontos útkereszteződéshez értünk és ezt most nem ronthatjuk el. Hiszünk magunkban, mert megvan a kvalitásunk. Egy mérkőzésünk van arra, hogy javítsunk a helyzeten a legutóbbi vereség után. A vasárnapi mérkőzés egy teljesen másik történet lesz.”

A ROMA ELLENI JÁTÉKVEZETÉSRŐL
“Én csak egyetlen dologban hiszek: azért győztük le a Romát, mert jobbak voltunk és azért kaptunk ki a Portótól az első meccsen, mert az ellenfél jobban teljesített, mint mi. Semmi másra nincs ráhatásom. Csak arra kell koncentrálnunk, amit csinálunk. Elemeztük a játékosok teljesítményét és tudjuk, hogy miben voltunk jók. Nem pazaroltuk az energiánkat külső tényezőkre és most a Bajnokok Ligájára koncentrálunk, mert úgy érezzük, hogy a nulla pontnál többet érdemlünk a tabellán. Ez a meccs egy lehetőség arra, hogy ezt bebizonyítsuk egy kemény csapat ellen.”

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSRŐL
“A Porto agresszívabb volt, de olyannyira, hogy nagyon kevés ideig tudtuk birtokolni a labdát. Elveszítettük a mérkőzést, mert nem mi irányítottuk a játékot. Rosszul játszottunk és nem tudtuk megtörni a nyomásukat. Ezúttal sokkal jobbnak kell lennünk. Ilyen a Porto játékstílusa: jól helyezkednek és mindig agresszívak. Egy erős csapatról van szó. Rugalmasnak és technikailag pontosnak kell lennünk. Nem követhetjük el ugyanazokat az egyszerű hibákat, mint legutóbb.”

A KLUB VEZETŐSÉGÉRŐL
“Fontosnak tartom, hogy kölcsönösen elismerjük az elvégzett munkát. Nagyon boldog vagyok vezetőséggel kialakult kapcsolatom miatt. Együtt fogjuk megvitatni a jövőt.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS