A Milan egymást követő ötödik mérkőzését nyerte meg az olasz bajnokságban, miután idegenben legyőzte a Bolognát. Ezúttal hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban és a piros-feketék a Torinót fogadják a San Siróban. Stefano Pioli megtartotta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

A KAPOTT GÓLOKRÓL
“Sokkal figyelmesebbnek és egységesebbnek kell lennünk illetve jobb kommunikáció szükséges a pályán. A győzelmek megszerzéséhez kevés kapott gól kell és nagyobb figyelmet kell fordítanunk a védekezésre.”

A TABELLÁRÓL
“Túl korai lenne a tabelláról beszélni, mindössze 9 mérkőzés ment le a bajnokságból és ez nem valami sok. Az igaz, hogy a szurkolók büszkék a csapatra, de nekünk most csak a Torino, majd a Roma elleni meccsre kell koncentrálnunk. Egy erős és versenyképes csapat vagyunk. Az utóbbi mérkőzések megmutatták, hogy az ellenfeleink is erősek, mind taktikailag, mind fizikálisan. A legjobb csapatok ellen játszunk és ez azt jelenti, hogy folyamatosan fenn kell tartanunk a magas szintű teljesítményt.”IBRÁRÓL ÉS GIROUD-RÓL
“Ez most két nagyon szokatlan mérkőzés volt. Természetesen profitáltunk Olivier és Zlatan fizikális erejéből és jelenlétéből. Még egyikőjük sincs 100 százalékos formában, de fontos, hogy továbbra is magas szinten teljesítsenek az edzéseken.”

A VESZÉLYT JELZŐ ELŐJELEKRŐL
“Nem a legjobb formánkat nyújtottuk a Porto ellen. Túl sok területet engedtünk az ellenfélnek és nem a megfelelő hozzáállással játszottunk. A többi mérkőzésen olyan problémákkal néztünk szembe, amelyek gyakoriak. Tudjuk, hogy mindig lehet jobban teljesíteni és a mérkőzéseinket mindig a teljesítmény alapján elemezzük, nem pedig csak az eredmény alapján.”

A JÁTÉKVEZETÉSRŐL
“Abból kell kiindulnunk, hogy mindig jóhiszeműen tekintsünk a játékvezetőkre. Azt szeretném, hogy egy mérkőzésen következetes döntések legyenek és ne kelljen folyton vitázni. El kell fogadnunk az ítéleteket, mert ezek olyan dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni.”

A VISSZATÉRŐKRŐL
“Theo bevethető lesz a mérkőzésen. Nem gondolom, hogy ott lesz a kezdőcsapatban, de csereként pályára léphet a mérkőzés folyamán. Kessié is egészséges és újra a rendelkezésemre áll.”

A KÖZELGŐ MÉRKŐZÉSEKRŐL
“A sorsolásunk már ilyen lesz decemberig, a menetrendünk tele van nehéz mérkőzésekkel. A Torino jó csapat és jelenleg nagyon jól játszanak. Juric fantasztikus munkát végez, ahogy tette ezt a Veronánál is. Kemény mérkőzés lesz. Arra számítok, hogy a Torino harcos lesz, ahogy az előző meccseken. Tudjuk, hogy mire számíthatunk. Technikailag nagyon jól kell teljesítenünk és nem engedhetünk területet nekik. Hasonló játékstílusuk van, mint a Veronának.”

TATARUSANURÓL
“Ciprian fejlődik. Jó teljesítményt nyújt és hiszünk benne. Nincsenek kétségeink a képességeit illetően.”

POBEGA FEJLŐDÉSÉRŐL
“Tommaso nagyon jól teljesít a Torinóban. Juric számára tökéletes játékos, szépen és következetesen fejlődik.”

A CSAPATRÓL
“Már egy ideje jól teljesítünk, de most még következetesebbnek kell lennünk, ha el akarjuk kerülni a botlásokat. Meg kell tanulnunk megnyerni a nehéz mérkőzéseket, még úgy is, hogy ha azokon nem feltétlenül mi vagyunk a jobbak.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Bízom benne hogy meg lesz a 3 pont Nápoly meg a Juve is csak egy gólocskával nyertek ellenük. Most erőfelmérőnek is jó lesz ez a meccs.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet