Ismael Bennacer rendkívül fontos és nagyon szép gólt szerzett a Bologna elleni mérkőzésen és a csapat egyik legjobban teljesítő játékosa volt. Az algériai középpályás boldogan nyilatkozott a meccs lefújása után.

A 23 éves védekező-középpályás a gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott a Bologna ellen. Érdekesség, hogy a 2019-es érkezése óta kétszer volt eredményes a Milanban és mindkettőt a Bologna ellen lőtte.

“Boldog vagyok, hogy gólt szereztem és segíteni tudtam a csapatnak. Igaz, hogy nem lövök túl sok gólt, de mindig nagy örömmel tölt el, ha sikerül betalálni. Ez a mostani különösen, mert nagyon fontos találat volt. Nem gondolkoztam, csak a labdát figyeltem és kapásból elvállaltam.” – mondta Bennacer.“Jól kell irányítani a lövést és persze nagyon fontos, hogy hogyan találod el a labdát a lábfejeddel. Nehéz megmagyaráznom ennek a titkát, ez olyan, ami csak jön magától.”

“A második félidőt rosszul kezdtük és kellett egy kis idő, mire visszajöttünk a meccsbe. A második kiállítás után elkezdtünk újra játszani és sikerült megnyerni a mérkőzést. Ez volt a legfontosabb. A két kapott gól jó lecke lesz számunkra a következő mérkőzésekre. Még csak a kilencedik fordulóban járunk, csak a játékra és a regenerálódásra kell összpontosítanunk. A csapat nagyon együtt van. Soha nem játszunk döntetlenre és nem akarunk veszíteni, mindig megpróbálunk nyerni.”

A meccs lefújása után Fodé Ballo-Touré is megszólalt. A szenegáli válogatott balhátvédnek fontos szerepe volt a Milan első két góljában, hiszen mindkét alkalommal tőle indult az akció.

“A csapat talán túl hamar azt gondolta, hogy megvan a győzelem és minden eldőlt. Nem növeltük az intenzitásunkat és kissé ráültünk az első félidei eredményre. Ezen az estén a győzelem volt az elsődleges célkitűzés, ezért boldogok vagyunk, hogy sikerült. Ez a meccs példaként fog szolgálni, hogy a jövőben ne kövessünk el újra hasonló hibákat. Nagyon örülök a játéklehetőségnek, amit az edző adott. Keményen dolgozom minden nap. Az előző meccseken nehézségeim voltak, de most már egyre magabiztosabb vagyok és kezdem egyre jobban elsajátítani a csapat játékát.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igazi szerethető, csupaszív játékos! Nagyon durva mennyire labdabiztos miközben hatalmas melót végez.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet