2022. december 05., hétfő

Cutrone: “Mindig hálás leszek a Milannak”

-

Patrick Cutrone, a csapat korábbi saját nevelésű csatára úgy véli, hogy nagyon sokat köszönhet a Milannak, amiért mindig is hálás lesz a klubnak.

A 23 esztendős csatár összesen 10 évet töltött a Milan kötelékében és 9 éves volt, amikor csatlakozott az utánpótláshoz. A felnőtt csapatban 2017 májusában debütált és két szezon alatt 90 tétmeccsen 27 alkalommal volt eredményes. Végül 2019 nyarán 18 millió euróért a Premier League-ben szereplő Wolves játékosa lett.

“A Milan rajongója vagyok és mindig is az leszek. Ez a kedvenc csapatom, ahol felnőttem és a Milannak köszönhetően váltam emberré. Mindig hálás leszek nekik.” – mondta Cutrone a Gazzettának.

A 25-szörös olasz U21-es válogatott csatár jelenleg kölcsönben szerepel az Empoliban a 2021/2022-es idényben.

“Azonnal igent mondtam az Empoli megkeresésére. Két nehéz éven vagyok túl és nehéz dolgom volt, hogy megmutassam mire vagyok képes. Ennek ellenére ez az időszak sok szempontból segített a fejlődésben. Nem kaptam folytonos játéklehetőséget, amire szüksége lenne egy csatárnak és bizonyos esetekben hiányzott a bizalom. Ezekben a pillanatokban erősödsz meg és most boldog vagyok itt. Sokkal érettebb lettem. Soha nem adom fel és minden lehetőséget megragadok, hogy bizonyítsak.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS