A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta Tommaso Pobegát.

A saját nevelésű középpályás az előző szezont kölcsönben töltötte az olasz élvonalbeli Speziánál, amelynek színeiben 20 meccsen 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Pobega a nyáron visszatért a Rossonerihez és a csapattal töltötte az előszezont, ahol több felkészülési meccsen is pályára lépett.

A Milan vezetősége úgy döntött, hogy a több játéklehetőség és a fejlődés érdekében ismét kölcsönadja Pobegát. A klub a hivatalos honlapján közleményt adott ki.

“AZ AC MILAN MEGERŐSÍTI, HOGY KÖLCSÖNADTA TOMMASO POBEGÁT A TORINO EGYÜTTESÉNEK.”A Milan sok sikert kívánt a saját nevelésű játékosnak a 2021/2022-es idényre. A megegyezés értelmében Pobega szerződésében nem szerepel vásárlási opció, így egy év múlva visszatér a piros-feketékhez. A 22 esztendős középpályás sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat Torinóban és 2022. június 30-ig írt alá.

A távozó Pobega helyére Tiemoué Bakayoko érkezik, aki az elkövetkező órákban Milánóban lesz orvosi vizsgálatokon. A francia középpályásról megállapodott egymással a Milan és a Chelsea. A részletekről korábbi cikkünkben itt olvashatsz.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nincs opció rá nincs aggódni valója. Csak folytatnia kell a munkát. Mindenképp fejlődött ha már egy Torinoba is beférhet idén. Így tovább aztán a Milanba is veférhet idővel. Én továbbra sem értem Tonali szerepét idén de ez van.

  2. Azért a Torino jobb mint a Spezia, biztos fejlődni fog,persze csak ,ha kezdő lesz. Sok sikert neki,remélem jövőre marad és nem adják el,mint Locatelli-t.

  3. Hauge megint gólt lőtt! Hááát nem tudom ,hogy a vezetőség mindent jól csinál- e?! Őt se kellett volna odaadni s Bakayokót hozni. Nem biztos ,hogy jól csináljuk. Lásd Locatellit, vagy André Silvát. Nem jól sáfárkodunk a saját tehetségeinkkel.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet