2022. december 07., szerda

A Getafe bejelentkezett Samu Castillejóért

-

Samu Castillejo nagyon közel áll ahhoz, hogy három év után távozzon a Milantól és visszatérjen hazájába, Spanyolországba.

A 26 éves támadó kiábrándító szezonon van túl, ugyanis 28 bajnoki meccsen mindössze 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett, továbbá elveszítette a helyét a kezdőcsapatban. Castillejo idén nyáron átadólistára került és távozhat. A jelek alapján irány Spanyolország.

Az AS beszámolója szerint a spanyol élvonalban szereplő Getafe bejelentkezett Castillejóért és nagyon közel a megegyezés a felek között. A spanyol együttes először egy hónappal ezelőtt mutatott érdeklődést Samu iránt és most felgyorsultak az események.

Manuel Garcia Quilion, Castillejo ügynöke kedden Spanyolországban egyeztetett a Getafe vezetőségével és pozitív volt a megbeszélés. Olyannyira, hogy a tárgyalások előrehaladott szakaszban vannak és hamarosan lezárulhat az üzlet. Az AS szerint a Milan beleegyezése és a szerződés aláírása hiányzik, hogy megvalósuljon a klubváltás.

A MilanNews megerősítette, hogy a Getafe meg akarja szerezni Castillejót.

Forrás:AS

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nálam ez a mostani mercato igazolása lenne, minden ajánlatot el kell fogadni érte, ha ez két medicinlabda, akkor is.
  Annyiszor szidtam már, hogy néha már megsajnálja az ember hogy ennyire nem illett ide. Pontosan az van amit rossoneri92 kolléga ír, hogy vannak olyan képességei (még ha nem is sok) amivel egy spanyol ligában többet tudna érvényesülni, mint itt ahol mind a 49 kilóját simán megette bárki. Ott lenne nagyobb területe a védőkkel szemben is talán. Mindegy… csak menjen, könyörgöm.

  • Szerintem 25 millió volt és a Bacca üzlet kapcsán érkezett. Annyira szabadulni akartunk tőle, illetve ő is tőlünk h. kb. 1-1-ben elcseréltük Samura + egy kis apró. Bonucci – Caldara, Silva – Rebic ugyanez. Valahogy egyikből sem mi jöttünk ki jól 🙁

   • Silva-Rebic csere szerintem más kategória. Ott mind2 fél jól járt, mi megszabadultunk az olasz focira alkalmatlan Silvától és kaptunk egy használható játékost cserébe, a Frankfurtnál meg Silva nem volt rossz (amilyen olcsón megszabadultak tőle azért valami kellett hogy legyen a háttérbe nála ott is).

   • Mr Garreth válaszára reagálva: Igazad van, valóban a Bacca-üzlet keretein belül érkezett.
    A Transfermarkt szerint Baccaért a Villarreal fizetett összvissz 9,5 milliót, míg mi Samuért 21,3-at (az oldal ezt írja.) 12 milliót még így is sikerült Samuért adni a spanyoloknak.
    Lényeg a lényeg, amire utalni akartam az írásommal, hogy Castillejo is azok közé tartozik, akiket megvettünk (esetenként túlárazva) és olyan mértékben épültek le nálunk, hogy normális pénzt nem lehet értük kérni. Ide tartozik Samu, Laxalt, R. Rodríguez, Musacchio, Kalinic és lehetne még folytatni…

    • Érdekelt ezért összeirogattam:
     Musacchio, Caldara*, Paquéta, R. Rodríguez, Biglia, Conti, Piątek, Laxalt, Castillejo*, Kalinic, Duarte. Rajtuk a Milan összesen 183,95 milliót bukott eddig.

     Ki lehetne még egészíteni a sort Hakannal vagy épp Silvával is, de Calhanoglu nem azt mondom, hogy megérte, ám még mindig többet alkotott piros-feketében, mint a felsoroltak, ezért nem számoltam bele. Silvával kapcsolatban pedig Hodyzoli már remekül megfogalmazta, hogy tulajdonképp nem is buktunk, se mi,se a Frankfurt.

     (* Caldara nélkül 148,45 milliós mínuszról beszélünk. Őt azért lehetne kivenni a sorból,mert nem pénzt adtunk érte.)

 2. Castillejot ha nincs pénz védőnek lehetne megtartani jobb oldalra. Amennyiben a spanyolok ajánlata normális legalább Ilicic ára el kell adni amennyiben Florenzi kölcsönben esélyes. Védekezni amilyen kis kakas tudott őt inkább mondanám Borininek mint más játékost akit ahhoz hasonlított itt valaki. Borini is védőnek még a so-so kategória volt.

 3. A belga meg még mindig nem milan szint de jobb mint Castillejo. Szerintem itt kínotokban rakjátok egy szintre. Aláírom szintén nem Milan szint. Cserének szódával. De Castillejo ha jobb támadó középpályásnak vesszük kergetni való de lángoló vasvillákkal.

 4. A felsorolt játékosokból akad akit a Milan tolt el. Lásd Paqueta. De már korbábban beszéltük páran korábbi cikkek alatt hogy amikor ázsiai kézen volt a klub azt az érát finoman szólva is ki lehetne törölni egész Milánó történelméből. De ugyanakkor Musacchio vagy Ricardo Rodriguez sem volt rossz elfogadnám a jelenlegi keretbe is. Ballo vagy Romagnoli helyett. Teljesen jogos a meglátás hogy amennyit költöttek annyit el is kukázotz a Milan.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS