2022. szeptember 27., kedd

A Milan ajánlatot tett a Bordeaux irányítójáért

-

A Milan nemrég kapcsolatba lépett a francia élvonalban szereplő Bordeaux vezetőségével és a L’Equipe szerint a piros-feketék megtették első ajánlatukat Yacine Adliért.

A francia utánpótlás-válogatott futballista a legújabb név, aki a Milan célpontjainak listáján szerepel támadó-középpályás posztra. Yacine Adli nemrég töltötte be a 21. életévét és 2019 óta erősíti a Bordeaux-t, amelyben 69 tétmeccsen 5 gólt szerzett és 8 gólpasszt osztott ki, azonban csak tavaly vált alapemberré a kezdőcsapatban.

A L’Equipe arról számolt be, hogy a Milan egy 10 millió eurós ajánlatot tett Adli játékjogáért a Bordeaux-NAK.

Állítólag a Bordeaux ennél magasabb összeget szeretne kapni a francia támadó-középpályásért. Di Marzio és a MilanNews is megerősítette, hogy a klub érdeklődik Adli megszerzése iránt. Továbbá Di Marzio hozzátette, hogy nagy verseny alakult ki a fiatal játékos leigazolásáért.

Adli rugalmas játékos, hiszen irányítóként, valamint egy sorral hátrébb is bevethető a középpályán és az előző idényben előszeretettel szerepeltették ott is.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

26 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tud valaki írni egy meggyőző érvet az mellett, hogy miért ne kezdjen az átlagos Milan szurkoló sírni ilyen nevek hallatán, tudva azt, hogy hogyan váltak be az elmúlt év 20-on éves, “majd egyszer nagy spíler lesz” igazolásai a csapatban?
  Mert én jelenleg nem tudok. És akkor dobálózunk ilyen nevekért 10 millióval, Ilicicért, aki ugyan nem egy klasszis, de eleget bizonyított a Seria A-ban, érte nem adunk 6-7 milliót. Ezektől én rosszul vagyok.

 2. Amikor Diaz megkapta a 10-est, és látszott, hogy 2-3 milliókon megy a garasoskodás, akkor már számítani lehetett rá, hogy nem nagyon lesz nagy igazolás idén az irányító posztjára, de még szélre és előre sem. Az Elliott deklarált célja, hogy pénzt vegyen ki a Milanból, amíg ők tulajdonolják a klubot, aligha számíthatunk nagy pénzszórásra. Remélem, jó nagy árfolyamnyereséggel eladnak minket majd egy unatkozó (lehetőleg nyugati) milliárdosnak.

  • A Milan már el volt adva egy unatkozó gazdag kínainak aki több mint 200 milliót bele invesztált az átigazolásba és lám hol végzet a Milan. Itt senki sem tiszteli az Elliottot hogy helyre állította a csapatot? És mondjátok már miért nem várjátok ki sosem a végét? A szezon vége előtt temette mindenki a csapatot hogy még az EL sem lesz meg, most még véget sem ért a mercato és mindenki ássa el az Elliottot. Nincs olyan hír itt hogy a kommentelők többsége ne siránkozzon mindenen. Ti komolyan ennyire negatív emberek vagytok hogy mindenben csak rosszat keresitek, mindent negatívan vesztek, semmi sem jó nektek? Meg őszintén ti most mit vártatom hogy ezen a mercaton 4-5 szuper klasszis játékos érkezik?

   • Én nem vagyok negatív ember, sőt, kifejezetten pozitív ember vagyok 😀 Az Elliott abból él, hogy áron alul vesz dolgokat, és áron felül ad el. Nem nagyon érdekli, hogy a valós teljesítménye az adott befektetésnek (legyen az vállalat vagy ország) milyen, csak A pontban, amikor megveszi, érjen kevesebbet, mint B pontban, amikor eladja. Ha a Milanba pénzt tol, azt azért tolja, hogy A és B pont között növelje az értékét – de nem fog bele több pénzt tolni magának az értéknövelésnél. Ebből már szerintem érted, mire akarok kilyukadni, és miért más ez, mint azok az unatkozó milliárdosok, akik minden pénzt elköltenek azért, hogy elmondhassák, mindent megnyer a csapatuk.

    • Értem és igazad van,az Elliott egy okos és ügyes cég ahol a profit a lényeg és ennek ♈ stabil lábakon áll a csapat. Berlu szerette a csapatot, magasba is emelte és olyan mélyre is elásta, majd eladta a kínainak aki még jobban tönkre tette, és nem emelte fel a csapatot. És a PSG sem a City sem mondhasa azt hogy mindent megnyer, és pont ez a baj hogy egy unatkozó milliárdos a tulaj ezeknek és azt vesz meg akit akar, és a pénzért játszanak már nem a szenvedélyért…. tehát az unatkozó milliárdosok tették tönkre a focit….

    • Mit tudsz amúgy erről a játékosról? Láttad már játszani? Kjaerrol mit tudtál, vagy Theorol, vagy Tomorirol mielőtt ide jöttek? Megnézve egy pár videót elég ügyes játékosnak látszik, rengetek labdaszerzése van és ügyesen fel tudja hozni a labdát és gyors is….

     • Kjaer, Theo és Tomori videó alapján tetszett. Fejben lassúnak látom a srácot meg sokat cselezget ezeket a gagyi cseleket nem eszik meg majd olaszországban. Paqueta jó lett volna de az előző vezetés lenevelte a cselekről. Pedig a brazilnak jobb cselei voltak. Passzai jók az az egy pozitívum. A futási sebessége nem lassú de nem is gyors semmi extra. Nem láttam olyan jelenetet egy videóban sem ahol bárkit is agyon futott volna. Serie Aba ha ilyen cseleket tol amiket csinál lerúgdossák majd.

      • Na majd meglátjuk…. még nincs leigazolva, még nincs vége a mercatonak…..de még mindig jobbak vagyunk a mercatoba mint az Inter 😁😉😉

 3. Nem tudom elképzelni, hogy Maldiniék ülnek a kerekasztalnál és azon filóznak, hogy melyik francia középcsapatból igazoljanak huszonéves, Zs-kategóriás szupertehetséget, akikről egy héttel ezelőttig ők se hallottak. Melyik topligás ezüstérmes szeretne egy hiányposztot a Bodeauxból pótolni?

  • Lehet, hogy én élek rózsaszín ködben, de én kicsit jobban bízok a fejesekben.
   Folytatva a gondolatsorodat, az elmúlt 1-1,5 évben melyik topligás ezüstérmes csapat szerette volna leigazolni Ibrát, Kjaert, Tomorit, Theot, Diazt?
   Én azért megvárnám, hogy a kövi igazolások mit mutatnak a pályán, és azután ítélkeznék.

   • Ibrahimovic, Kjær, Tomori, Theo és Díaz. Volt bennük kockázat? Nem kevés!

    DE, teljesen más most a helyzet, mint akkor! Ott várat kellett építeni a sz@rból. Most ezt a várat kell kiszépíteni úgymond, mert hiába van BL, ha kizúgunk a csoportkörben. Kék-fekete “barátaink” tudnának mesélni erről.

    Nem azt mondom, hogy Maldiniék rosszul csinálják, mit is értek én ehhez… csak azt gondolom, hogy hagyni kéne a Ligue 1-et, mert megannyiszor befürödtek már vele nagycsapatok, hogy a francia turkálóból kihúzott játékosokkal akartak eredményeket elérni. Lásd Malcom a Barcelonánál, Pépé az Arsenalnál vagy épp Leao nálunk… S persze ez nem a francia liga hibája, akármelyik bajnokságból lehet rosszul választani, lásd Castillejo.
    Persze mindig benne van, hogy 100 közül kihúzzuk azt az egyet, de kockáztatni elég volt Ibrával, Kjærrel, Tomorival, Theoval éa Díazzal!

    Azt a 10 milliót jobban is el lehet költeni, mint erre a bodeaux-i srácra!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS