2022. december 07., szerda

A Milan ismét emel a fizetési ajánlatán Kessiének

-

A jövő héten újabb tárgyalás lesz a Milan vezetősége és Franck Kessié ügynöke között a szerződés meghosszabbításáról, miközben a klub készen áll megadni a 6 millió eurót.

Alessio Romagnoli és Simon Kjaer mellett Kessiének is 2022. június 30-ig szól a szerződése a Milannal. A klub nemrég már hosszabbított Davide Calabriával és a következő az elefántcsontparti középpályás lehet.

A Milan az elmúlt napokban egy 5,5 millió eurós ajánlatot tett Kessiének, azonban ez nem vezetett eredményre és a játékos ügynöke magasabb bért akar kiharcolni ügyfelének, aki jelenleg 2,5 milliót keres.

A La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy a Milan nem engedheti meg magának, hogy Gianluigi Donnarumma és Hakan Calhanoglu után újabb alapemberét elveszítse ingyen, így készen áll emelni az ajánlaton. A piros-feketék egy 2024-ig szóló szerződést kínálhatnak a játékosnak évi 6 millió eurós fizetéssel.

Gianluca Di Marzio, a Sky transzferguruja szerint az elkövetkező napokban újabb tárgyalás lesz a Milan és a játékos ügynöke, George Atangana között. Mindkét fél a megállapodásra törekszik és Paolo Maldiniék hajlandóak megadni a 6 milliót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tehát az ügynöknek sikerült 2,5 millióról 6 millióra srófolnia Kessie fizetését, ennek fejében pedig jelen állás szerint mindössze egy 2 éves hosszabbítást sikerült elérnie a klubnak…
  Persze a semminél nyilván jobb, de ezzel kb. másfél évet nyertünk… Ekkora emelésért – arányokat tekintve – legalább 3 évet kellene rádobni a szerződésre.
  Ha maradnak ezek a számok, akkor erre a Maldini-Massara páros megint nem lehet büszke…

  • Mert? 2.5 millióról ne akarjon már 7et. Csak nekem pofátlanság ez? Annyit akar keresni, mint Ibra? Tegyen érte, és próbáljon meg megélni 6 millió euróból, amit ajánlanak neki. Ő azért nem a pótolhatatlan kategória, bármennyire is kilógott a tavalyi Milanból….

 2. A kulcsemberek szerződéshosszabbítását sohasem szabad az utolsó évre hagyni, mivel akkor már a fizetési igénye is megnő és hezitál, hogy elfogadja egy gazdagabb klubb ajánlatát…Lehet, hogy azt írják, hogy Kessié a klub elnöke a hűség mintaképe..Ez nem igaz. Az ember gyarló és mindig többer akar. A Milan még nem tart ott, hogy bármikor, bármilyen összegű szerződést az asztalra dobjon, mint Galliani néhány éve tette.

 3. Igazad van nakaroni. Menjen ő is. 1-2 M ből ő is simán pótolható. Minden valamire való játékosunkat elkótyavetyélünk. Tartsuk meg Samut meg Krunicot ők kis pénzért is fociznak. Meg aztán biztos van még egy két szuper 18 éves tehetség a Santosba is. Sima ügy, na nehogymár. Mit képzelnek azok a játékosok akiknek nagyobb klubbok 8-10 millás fizut ajánlanak. Az Eliot zsákutca. Lezuzza a klubbot.

  • Látom, nem érted a lényeget. Ha Kessie maradni akarna, elfogadná a több, mint 2x fizetést. Ugyanannyira nincs benne gerinc, mint Hakanban és Donnában. Ők is csak a Milant akarták, és szemen köpve a csapatot, lefalcoltak. Baromira nem érdekel, hogy Kessie mit képvisel itt, kicsit több lojalitást el lehetne várni tőle. Az, hogy örökre a Milant akarja, és, hogy a 6 nem elég, nagyon nincs egyensúlyban.
   Nézd meg Tonalit. Súlytalan volt, de inkább lemondott a fizetése egy részéről, hogy maradhasson. Nekem emberileg picit több, mint az elefántcsontparti….

 4. Nem, nem az Elliott a zsákutca, hanem a PSG, City, Chelsea és akik megrontották a focit. Sajnos a Milan nincs olyan pénzügyi helyzetben hogy lassan a kezdő 11 játékos 6-7-8 milliót keressen. Igen, megérdemeli, és ha nem kapja meg akkor majd megyen a PSGbe vagy a Citybe, de ha mindenkinek megadjuk a 6-7-8 milliót akkor legközelebb már nem 6-7-8 millió lesz de 9-10-11…és még akkoris ha nagyon akarnak ránk licitálnak, és egy PSG képes lesz mindig többet adni. Valahol valamien szinten meg kell mondani mennyi az elég…. Szomorú és sajnos hogy már nagyon sok focista nem azért megy egy csapatba mert nagy történelme van a csapatnak hanem a pénzt miatt. Neymar miért ment a PSG-be? Vagy sok jó játékos Kínába meg már nemis tudom hova…már nincs az a korszak amikor egy játékos képes lett volna jóformán ingyen is játszani csak játszon egy Milanba vagy egy Barcaba….

  • Ez szép és jó, csak egy lényeges apróságot nem veszel figyelembe. Ez az eszmefuttatás akkor lenne igaz, ha mi is ugyanolyan szakmai értéket képviselnénk mint az említett klubok (ezt a történelem dolgot meg felejtsük el, a jelenlegi történelmet nem mi írjuk, a múlt meg miért érdekelne bárkit is azok közül a focisták közül, akik most akarnak sikeresek lenni). Mer míg a PSG, a City meg mondjuk a Chelsea a bajnoki címért és a BL győzelemért harcolhat majd, addig mi reálisan a bajnokság 3-6 helyéért és ha szerencsénk lesz a sorsolásnál, akkor a BL csoportból való továbbjutásért (az Inter lényegesen jobb kerettel is mit szenved már évek óta annak köszönhetően, hogy az alsóbb kalapokból sorsolták őket és szinte mindig kapnak így két-három kemény ellenfelet). Ha csak az lenne a kérdés hogy kicsit több pénzért elmegy valaki egy milliomos klubba vagy marad nálunk és harcol ugyanazokért a célokért, akkor igazad lenne, de így azért ez nem teljesen állja meg a helyét (pld. Wijnaldum hogy s*gget csinált a szájából és pár millióért kihátrált a Barca szerződéséből a PSG pénze miatt az ilyen volt, mert a Barca még mindig élcsapat Európában).

   Én se Donnarummára se Calhanoglura nem haragudnék HA korrektek lettek volna. Tavaly nyáron ha nem kezdik el a ködösítést hogy BL helyre kell érni és akkor hosszabbítanak és hasonlók, hanem megmondják hogy NEM fogunk hosszabbítani, adjatok el nyomott áron akkor egy szót nem szólnék. De nem, nekik jobban megérte anyagilag hogy átbaxák a csapatot pár milláért.

   Kessiével is az a helyzet hogy ha mindig egy kicsit többet mondanak az ügynökével mint amit mi ajánlunk, akkor Ő nem akar hosszabbítani. Érdekes módon Ibrával és Calabriával (és Tonalival, bár ennek sokan nem örülnek) simán meg tudtunk egyezni. Szóval lehet a vezetőséget szidni, de én úgy gondolom ez a megegyezés pusztán azon múlik hogy Frank maradni akar vagy sem. Ez hamar ki fog derülni, mivel ha nem hosszabbít el kell adni azonnal.

   • És ugye ezt nyilatkozta, szóval tényleg az Ő térfelén pattog a labda: “Büszke vagyok rá, hogy Milan játékosa vagyok és eszem ágában sincs elmenni! Sőt, örökké itt szeretnék játszani. Visszaérek az Olimpiáról és mindenképpen hosszabbítani akarok. Ezt Maldini és Massara is tudja.”

   • Igen, igazad van és egyet is értek veled, pont erre céloztam én is hogy mi nem vagyunk egy PSG vagy City, és már az a nagy Milan sem vagyunk mint akik voltunk, és pont ezért nem is engedhetik meg maguknak hogy mindenkinek olyan nagy fizetése lesz. És abban is egyet értek hogy sem Donnaruma sem Calha nem volt korrekt, főleg Calha aki még pár nappal előtte azt mondta hogy a Milan élvez prioritást de azt nem mondta hogy csak egész addig ameddig valaki nem kínál többet és úgy érzem Kessienel is kezd ez lenni…eddig kellett hát, most már kell hét mert a Liverpool 8at kínál…. ha maradni akar akkor marad, de ha azt mondja hogy ha valaki többet kínál akkor oda megy akkor ebben az esetben adjuk el mert mindig lesz valaki aki többet kínál…. és bárki szidhassa az Eliottot de sajnos már az Olasz fociban nincs olyan bevétel mint például egy premier leagueben….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS