2022. december 05., hétfő

A Milan fizetésemelést adhat Hernándeznek

-

A Paris Saint-Germain érdeklődésének hatására a Milan vezetősége növelheti Theo Hernández fizetését.

A 23 éves balhátvéd két évvel ezelőtt csatlakozott a Milanhoz a Real Madridtól és hajlandó volt belemenni egy jelentős fizetéscsökkentésbe annak érdekében, hogy a piros-feketékhez szerződjön. Theo két remek szezonon van túl Olaszországban és mások is felfigyeltek a teljesítményére.

Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain érdeklődést mutat a francia futballista iránt és vele erősítenék meg a védelem bal oldalát.

A Sportmediaset szerint a Milan vezetősége hamarosan megkezdheti a tárgyalásokat Theo ügynökével a fizetésemelésről. A milánói klub célja, hogy magához láncolja a 23 éves játékost, aki szezononként mindössze 1,5 millió eurót keres. Sajtóhírek szerint a PSG készen áll évi 5 millió euró garantált bért adni Hernándeznek, ami több mint háromszorosa az aktuális fizetésének.

Theo többször is hangsúlyozta, hogy boldog a Milanban és a jelek szerint a piros-feketéknél képzeli el a jövőjét. A BL-győztes hátvéd nagyon hamar húzóemberré vált a Rossoneriben és az érkezése óta 81 tétmeccsen 15 gólt szerzett illetve 13 gólpasszt osztott ki.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • Elég az, ha egy interjúban megemlítik, hogy: Hát igen, Theo az elképzeléseink között szerepel, és egy ilyen játékosnak adnánk akár nettó 5M-t is. Ez ugye nem tárgyalás, hanem egy burkolt célzés.
    Vagy akár a mai világban… egy “eltévedt” üzenet is elég ahhoz, hogy a bogarat elültesse a játékos, vagy a managere fülében.
    Megoldás ilyen helyzetre van annyi, mint csillag az égen, és ahogy előttem ciccio említette, psg-re és a city-re ugyebár más szabályok vonatkoznak…
    Ettől függetlenül nem kérdés, hogy Theo teljesítménye jelentősen meghaladja a fizetését, így tehát van miről beszélgetni!

 1. Ezen nem kell meglepodni! Azért hoznak ilyen fiatal és várhatóan befuto jatekosokat hogy profitot szerezzen a klub!

  Tisztaban vannak a fizetesi igenyekkel es versennyel is ezt Scaroni is nyilatkozta de hozza tette van egy limit a csapaton belul es aki igazan megerdemli annak megadják ha tudják a kívánt bért de valakinek meg csak egyszerűen magasabb osszegu ajanlatot tesznek es vagy elfogadja vagy nem lasd Kebab!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS