Hakan Calhanoglut megelőzően legutóbb kilenc évvel ezelőtt fordult elő, hogy valaki a Milanból a városi rivális Interbe igazoljon.

Mint arról beszámoltunk, az Inter kedden délután hivatalosan is bejelentette Calhanoglu szerződtetését, aki négy év után távozik a piros-feketéktől és a következő szezonban a városi riválist fogja erősíteni.

Az elmúlt évtizedekben több játékos is volt, aki a Milant elhagyva az Interhez szerződött. 1982-ben Fulvio Collovati tett így. Francesco Moriero valójában soha nem játszott tétmeccsen a Milanban, de néhány hónapig a klub alkalmazásában állt, majd Silvio Berlusconi úgy döntött, hogy elcseréli André Cruzra.Érdemes kiemelni Drazen Brncicet, akit 2001 nyarán egy bizonyos Andrea Pirlóért cserébe szerződtetett az Inter, míg egy évvel később Francesco Coco tette át székhelyét a Nerazzurrihoz, míg Clarence Seedorf a Milan játékosa lett.

Calhanoglu előtt Antonio Cassano volt a legutóbbi játékos, aki a közvetlen riválishoz csatlakozott, méghozzá 2012 nyarán.

MILANBÓL -> INTERBE:

Gattoronchieri
Baruzzi
Collovati
Moriero

Brncic
Davalà
Guglielminpietro
Coco
Helveg
Cassano
Calhanoglu

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

      • Cassano is legalább akkora marha volt, mint Calhanouglu, hogy elment az interbe. Azzal a különbséggel, hogy Antonio úgy hisztizett, hogy felvállalta, míg Hakan egy utolsó sunyi sutyerákként távozott.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet