A Wolfsburg érdeklődést mutat Hauge iránt

7

A Bundesligában szereplő Wolfsburg a Milan norvég támadójával erősítené meg a támadó-szekcióját a nyári átigazolási időszakban.

Hauge az első olaszországi idényében viszonylag kevés játéklehetőséget kapott Stefano Piolitól, aki elsősorban Ante Rebicet és Rafael Leaót részesítette előnyben a támadó-szekció bal szélén. A norvég futballista 24 meccsen kevesebb mint 900 játékpercet töltött a pályán, ezeken 5 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

A Kicker tájékoztatása szerint Hauge a Wolfsburg legújabb célpontja a támadósorba. A lap megjegyzése szerint a 21 éves futballista tökéletesen illene a német együttes játékrendszerébe. A játékos ügynöke, Emefie Aneke Atta nemrég a Wolfsburg székházában járt Németországban és megvoltak az első egyeztetések.Daniele Longo, a Calciomercato sportújságírója megerősítette, hogy a Wolfsburg szeretné soraiban tudni Haugét, azonban eddig még nem érkezett hivatalos ajánlat.

Hauge piaci értéke 15 millió euróra tehető és a szerződése 2025-ig szól a Milannal.

Eközben Ekrem Konur újságíró szerint a Milan vezetősége tájékoztatta Hauge ügynökét arról, hogy a klub nyitott kölcsönadni a játékost egy olyan klubnak, ahol rendszeres játéklehetőséget kaphat a soron következő szezonban. A Wolfsburgon kívül a Premier League-ből a Burnley és az Aston Villa is figyelemmel kíséri a helyzetet.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Még egy év kell neki itt hagy szokja a csapatot . ŐŐ miért nem Leaot után érdeklődnek ráférne egy kis kölcsön

   • Megfigyeltem, hogy te mindenkit tennél mindenhová, Theot csatárnak, ésatöbbi. Hidd el, ez valami videójátékban megoldható lenne, de a valóságban egyáltalán nem így működik, egész mások a mozgások, amiket megtanul valaki. Mondhatnánk, hogy egy jobb és balszélső támadónál nem annyira, de nem véletlenül szoktak jobboldalon ballábasok futkározni, és baloldalon jobblábasok – befelé áll a lábuk, így lehet lőni, ha befelé húzol. Játszott Leao 1-2 meccsen félórák jobboldalon, mikor már nem volt más lehetőség, és valami egészen kritikán aluli volt, tán még Samut is alulmúlta.

 2. Nem szabad eladni. De az a baj, hogy Pioli nem nagyon ad neki lehetőséget nem tudni miért. Szerintem egy csiszolatlan gyémánt egyébként. Remélem ha kölcsön adják be is fogja ezt bizonyítani.

 3. Nem kellene elkótyavetyèlni a srácot,sőt!!!! Kellene rá izom,kellene bele önbizalom!!!!!! Tehát oda kellene rá figyelni, foglalkozni vele,mert minden adottsága megvan,hogy kítűnő focista legyen!!!!

 4. Nem szabad eladni !
  Ibra sokáig harcképtelen lesz.
  Játszatni kell sokat.
  Piolli valamiért nem csípi,pedig nagy tehetség,

  Brahimmal nagyon jól megértik egymást.
  Forza Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet