Úgy tűnik, hogy egyik játékosra sem tart igényt a Milan a soron következő szezonban.

Az igazolásokkal és az erősítésekkel párhuzamosan a klub vezetősége nagy figyelmet fordít az eladásokra annak érdekében, hogy bevételre tegyen szert a nyári mercato alatt.

A Calciomercato beszámolója szerint a Milan vezetősége 5 létszámfelettivé váló játékosát is átigazolási listára tette, nevezetesen Andrea Contit, Mattia Caldarát, Samu Castillejót, Diego Laxaltot és Rade Krunicot.Egyik játékos sem szerepel a tervekben, így megfelelő ajánlat esetén klubot válthatnak.

Az igazolásokat tekintve Mike Maignan és Fikayo Tomori véglegesítése után (hivatalos bejelentés napokon belül várható) a klub csatárposztra (Olivier Giroud) és támadó-középpályás posztra akar igazolni, utóbbi esetben az első számú jelölt Rodrigo De Paul.

Ugyanakkor az argentin válogatott középpályásért mélyen a zsebébe kell nyúlnia a Milannak, mivel az Udinese 35-40 millió eurós árcédulát tett rá. A milánói együttes a fent említett játékosok értékesítéséből származó összeget De Paul megszerzésére fordíthatja.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az ebben a történetben a szomorú, hogy ötükért nem kapunk olyan összeget, amiből ki lehetne fizetni egy normális játékos árának a felét.
  Emellett szerintem Caldara nyugodtan maradhatna cserének, ehhez illő fizetéssel persze. A középhátvéd posztra a létszámfeletti jelző sem igaz, főleg ha Romagnoli megy, akkor meg pláne nem. Kjaer sem fogja minden meccsét végig játszani jövőre, ahogy idén sem tette, szóval ha Caldara nincs és Romagnoli sem lesz, akkor oda minimum egy csere védőt hozni kell valahonnan. Gabbiákkal nem leszünk megmentve, azt a szintet szerintem hozza Caldara is, csak kérdés ugye a bevethetősége.
  A jó Istennek hála hogy valaki látja a vezetőségben, hogy Krunic nem ide való. Gondolom emiatt Pioli három napja sír, biztos vagyok benne, ha rajta múlott volna, ő itt tartja.

  • Sajnos kb. ennyi a történet. Egyébként azt olvastam, hogy Romagnoli mégis hosszabbít. Ha nem, akkor viszont teljesen érthetetlen, hogy Caldara átadólistás. Egyébként még Gabbiat is emlegették, hogy bevonnák valami üzletbe… Szépen néznénk ki. 😁😁😁

  • Szerinted Caldara idevaló de Krunic nem? Hát 5x inkább Krunic mint Caldara! Caldara 1 poszton(sem) bevethető! Krunic mindenhol megállta a helyét ahova tették! Nem jó játékos de szívét lelkét kitette és vészmegoldásnak tökéletes volt. Pioli azért adott neki lehetőséget mert tudta, hogy mindent meg fog tenni sokakkal ellentétben. Caldara eddig az évszázad bukása nálunk szóval 100x inkább Gabbia mint ő! Mondjuk ha Caldara marad akkor Ibra nem fog unatkozni a rendelöben.

  • Szerintem Gabbia teljesen elfogadható teljesítményt mutatott mikor játszott. Ha Romagnoli el is megy (bár sajnálnám), érte most nyáron még kapunk pénzt, amiből tudunk venni más játékost. Továbbá a a cikkben említett posztokon kívül kellene még vkp, meg balszélső védő is. Na meg egy jobbszélső is nagyon kellene.

 2. Érdekes, én Krunicot tök jó cserének látom. Voltak kifejezetten jó meccsei is, és sok közepes – rossz egy darab sem. Rengeteget nem ad a játékhoz, bár elöl játszva olyan is előfordult. De hibázni pl sosem láttam. Szerintem ő a tökéletes jolly joker csereember.

   • Krunic eredményt tartani volt jó, a gond az volt, hogy Pioli rendszeresen behozta akkor is amikor gólt kellett volna még szerezni, úgy hogy Hauge pl sose kapta meg a lehetőséget a szezon második félben, pedig az elején nem volt rossz. Krunic tamadasban édes kevés.

 3. Istenem! Hosszú évek óta van végre olyan mercato, amelyre stratégiánk van! Szisztematikus építkezés zajlik, olyan nevekkel hozzák szóba a csapatot, amelyek hallatán elégedett biccent az ember, ráadásul posztra, a rendszerbe illő “írástudó” zsugásokkal gyarapodik/gyarapszik Milánó szebbik fele! Nem kukázunk és (ez csak vélemény, de szerintem) vonzó állomáshely lett a Casa Milan. Hatalmas elismerés az illetékeseknek, főleg a kapitánynak, mert ez egyértelműen Paolo munkájára utal! (Megintcsak: SZERINTEM) Az meg csak hab a tortán, hogy ráb@ssza az ajtót a Raiola-féle kufárokra és nem engedi, hogy túltolják a bringát! Na szóval: így tovább!

 4. 100 szónak is 1 a vége, borzasztó sok használható ember kell még ide, hogy erős legyen a kezdőnk és legyen megfelelő csere is mindenhova.

 5. Sok pénzből még nem lesz jó csapat és az hogy drágán igazolnak játékost az csak annyit jelent, hogy valahová ki szeretnék szórni. Attól még, hogy “minőségi” játékost vesznek, nem jelenti azt, hogy a kémia megfelelő a többi játékossal és lehet, hogy nagy ráfaragás lesz, utána szintén idejöttök és károgtok, hogy ez vacak az vacak :).

  Tessék minden játékosnak esélyt adni!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet