2022. szeptember 25., vasárnap

Otavio számára prioritást élvez a Milan

-

Úgy tűnik, hogy a Milan vezeti a brazil játékos megszerzéséért kialakult versenyt.

Otavio kétségtelenül húzóembernek számít az FC Portóban, azonban a szezon végén lejár a szerződése és a jelek szerint nem fog új kontraktust aláírni, így hét év után ingyen távozik Portugáliából.

A Calciomercato szerint a 26 éves támadó-középpályás az érdeklődő klubok közül prioritást adott a Milannak, így minden más beérkező ajánlatot félretett. Otavio számára meggyőző a klub által felvázolt projekt. Paolo Maldini egy 4 évre szóló szerződést kínál a brazil játékosnak évi nettó 1,5 millió eurós bérrel.

Otavio rendkívül sokoldalúnak mondható, hiszen irányítóként, árnyékékként, bal és jobb szélsőként, valamint a középpályán is bevethető.

A játékos az aktuális szezonban 29 tétmeccsen 5 gólnál és 8 asszisztnál jár és az adottságai illetve a játékstílusa alapján ideális választás lehet a Milan számára, különösen Brahim Diaz borítékolható távozása miatt, ugyanis a kölcsön lejártával visszatérhet a Real Madridhoz.

A Calciomercato megjegyzi, hogy az Otavio megszerzéséről szóló tárgyalások jól haladnak és a felek a részletekről, valamint az aláírási bónuszról egyeztetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Otavio rendkívül sokoldalúnak mondható, hiszen irányítóként, árnyékékként, bal és jobb szélsőként, valamint a középpályán is bevethető – az ilyesmiről mindig Borini jut az eszembe.
    Egy Porto húzóembere megelégedne 1,5 millióval?
    Viszont kell a kreativitás. Ha már nincs pénz igazolni, ingyen ő relatív jónak tűnik.

  2. No igen, az 9 milla. Mondjuk szerintem kicsit engedne sok játéklehetőségért cserébe, de Ibra helyetteseként kétlem.

    Ami érdekes, hogy Bruno Fernandes, aki alighanem vitathatatlanul a posztja legjobbja, és hátán viszi a csapatát 5,1-et keres. Calha is lehet kb annyit fog, és azért nem ugyanaz a két játékos szintje. 😀 Csak érdekesség.

  3. Ingyen jó igazolás lehet, bár a Juve ellen komoly gondjai voltak, ha jól emlékszem őt hozták le először. Én úgy gondolom a vezetőségnek a szerződés hosszabbításokra kellene koncentrálni, majd a hiányposztokra igazolni. Ami a jobbszélső és a center poszt. Ha Berrardira nem tudunk áldozni, akkor meg kell szerezni a francia gyereket és bízzunk benne, hogy Olaszországban is megállja a helyét. Center posztra én egyértelműen Belottit preferálnám. Milan drukker, 1 év van vissza a szerződéséből. Télen kellett volna rárepülni. Egy maximum középcsapat Torino-ban olyan gólátlaga van ami félelmetes, ráadásul ha valaki látta játszani az tudja, hogy igazi csapat ember.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS