2022. október 07., péntek

“Kezdek visszatérni és még jobb leszek”

-

Ante Rebic bő egy perc leforgása alatt kétszer vette be a Crotone kapuját a 21. fordulóban és jelentősen hozzájárult a 4-0-s sikerhez, amellyel újra élre állt a csapat.

A horvát válogatott támadó a Milan második legeredményesebb játékosa volt az előző idényben és nehézkesen indult számára az idei szezon, hiszen könyöksérülése mellett pozitív teszt miatt is hiányzott. Rebic az előző 5 bajnoki meccsen 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

“Nagyon boldog vagyok, hogy két gólt szereztem, de mindenekelőtt örülök a győzelemnek. A Crotone elleni legutóbbi meccs nem alakult jól számomra, hiszen megsérültem. Ezúttal sikerült jól teljesíteni. Az első 3-4 hónapban kissé balszerencsés voltam, mivel a sérülés után elkaptam a vírust. Most kezdek visszatérni és még jobb leszek.” – mondta Rebic.

“Jól érzem magam és szükségem van néhány meccsre, hogy újra 100 százalékos formában legyek.”

“Egész héten jól dolgoztunk az edzéseken és tudtuk, hogy nem lesz könnyű meccsünk, de jó hozzáállásunk volt. Az első helyen állunk és bebizonyítottuk, hogy erős csapat vagyunk. Folytatnunk kell a munkát és továbbra is így teljesíteni. Egyszerre csak egy mérkőzésre gondolunk és a célunk, hogy minél több pontot szerezzünk.”

“Ibrahimovic? Egy nagyszerű profi. A futballtörténelem egyik legjobb játékosa és egy példa mindannyiunk számára.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez így igaz! Remélem sikerül bizonyitania miért is igazolták le! Egy 100%- os Rebic főnyeremény lenne s példát mutatna a fiataloknak. Neki kellene szórni a gólokat amivel bl- be kerülhetnénk. Bár ha megnyernénk az el- t akkor az is jó lenne! FORZA MILÁN!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS