Zlatan Ibrahimovic célja, hogy ott legyen a 2021 nyarán megrendezendő Európa-bajnokságon és készen áll visszatérni a válogatottba – írja a La Gazzetta dello Sport.

Az utóbbi hónapokban többször is felmerült Ibra esetleges visszatérése és ő maga is kijelentette, hogy újra viselni szeretné a svéd válogatott mezt. Ugyan a múltban volt némi nézeteltérés Jamie Andersson szövetségi kapitány és Ibrahimovic között, azonban a felek kapcsolata jelentősen javult. A svéd kapitány abszolút hajlandóságot mutat arra, hogy behívja Zlatant és nemrég elmondta, hogy az ajtaja nyitva áll.

A Gazzetta szerint Ibrahimovic közel öt év után készen áll visszatérni a svéd nemzeti csapatba, hogy pályára lépjen a 2021-es Európa-bajnokságon. A 39 éves csatár már találkozott Anderssonnal és a felek tisztázták a helyzetet, előkészítve ezzel a visszatérést.

Ibrahimovic legutóbb 2016-ban az Európa-bajnokságon öltötte magára hazája nemzeti csapatának mezét. Egyébként pályafutása alatt 116 meccset játszott a svéd válogatottban, ezeken 62 gólt szerzett.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én szurkolok, megérdemelné. 3-4 meccsen kaphatna 100-150 percet, és mindenki boldog lenne. Amúgy is lenne 1-2 hónapja regenerálódni, ha még a mi játékosunk lesz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet