Ciprian Tatarusanu, a Milan román hálóőre a Sparta Praha elleni győzelem után beszélt a teljesítményéről, Gianluigi Donnarummáról és a Didával való közös munkáról is.

A 34 éves kapus ott volt a kezdőcsapatban az utolsó meccsen az Európa Liga-csoportkörében és kiválóan teljesített, ugyanis több nagy védése is volt. Ráadásul a 92. percben egy 100 százalékos ziccert fogott és ezzel nem csak a győzelmet, hanem a csoportelsőséget is megőrizte a Milannak.

“Nagyon boldog vagyok, ez egy nehéz mérkőzés volt. Örömmel tölt el, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést és megszerezni a három pontot. Donnarumma? Nagyszerű az összhang Gigióval és Antonióval. Nincs könnyű dolgom, mert mindenki azt várja el tőlem, hogy ugyanolyan szinten legyek, mint Gigio. Azt gondolom, hogy ezúttal jó mérkőzésem volt és remélem, hogy sikerül mindig megtartani ezt a szintet.” – mondta a kapus a meccs után.

Tatarusanut a kapusedző Didával való közös munkáról is kérdezték.

“Már a jelenléte önmagában rengeteget jelent, ha egy ilyen kapusedződ van, mint ő. Három kapusedzővel dolgozunk és mindannyian kiváló munkát végeznek.”

A lefújást követően Leo Duarte is nyilatkozott. A brazil középhátvéd legutóbb több mint 1 évvel ezelőtt volt a Milan kezdőcsapatának tagja.

“Ez egy fontos győzelem számunkra. Jól játszottunk és sikerült bebizonyítanunk, hogy rengeteg jó játékosunk van. Örülök a győzelemnek. Kalulu? Fiatal és nagy potenciállal rendelkező játékos. Együtt edzettünk és most együtt játszottunk egy nagyon jó meccset. A csapat 25-26 játékosból áll, nem csupán 11-ből és mindannyian megkapjuk a lehetőséget, hogy jól teljesítsünk. Hauge? Nagyon jó játékos, hatalmas potenciál van benne.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet