Újabb mérkőzés vár a Milanra, ezúttal az olasz bajnokság 9. fordulójában a Fiorentinát fogadja a San Siro stadionban. Daniele Bonera megtartotta sajtótájékoztatóját.

AZ ÖSSZECSAPÁSRÓL
“Nehéz mérkőzés lesz, hiszen egy idegenbeli Európa Liga-mérkőzést követően lépünk pályára a Fiorentina ellen. Habár nem a legjobb időszakon mennek keresztül, de megvan bennük a kvalitás és ez az összecsapás mindig is lenyűgöző esemény volt. Maximális tiszteletet kell mutatnunk. Nagyon jól mehetünk bele ebbe a mérkőzésbe és tisztában vagyunk azzal, hogy jó lehetőségünk akadt arra, hogy egy fontos lépést tegyünk meg az utunkon és győzelemmel térjünk vissza a San Siróba.”

CSAPATSZELLEMRŐL
“A lehető legmagasabb pozícióban akarunk maradni és soha nem hiányozhat a hajlandóság áldozatot hozni. Tudjuk, hogy egy erős csapat vagyunk. A Verona ellen nem voltunk bizonytalanok és jól szerepeltünk annak ellenére, hogy csak döntetlent értünk el. Pihennünk kellett és e tekintetben segített a válogatott szünet.”

A VÉDELEM
“Franciaországban jól teljesítettünk és sajnálatos, hogy egy apró hiba miatt kiegyenlítettek. Függetlenül attól, hogy ki játszik ugyanazt az üzenetet próbáljuk átadni. Mindig vannak olyan dolgok, amikben fejlődni kell. Például Nápolyban nem védekeztünk jól a rögzített játékhelyzeteknél és Di Lorenzo egyszer eltalálta a kapufát is egy bedobást követően.”

AZ EDZŐI TAPASZTALATOKRÓL
“Várom már Pioli visszatérését, remélhetőleg hamarosan újra velünk lesz. Ez egy váratlan élmény volt számomra és még mindig szükségem van egy kis gyakorlásra. EKözben igyekszem a lehető legjobban kihasználni az edző tanácsait.”

A JÁTÉKOSOKRÓL
“Ibrahimovic jókedvű és emiatt abban reménykedünk, hogy felépül amilyen gyorsan csak lehet. Nagyon örülünk, hogy olyan fiatal játékosaink vannak, mint Brahim Diaz, Hauge és Tonali. Sandro fejlődik és fontos játékosává válhat a csapatnak. Brahimnak kiváló a technikája, minőségi játékos és jól lát a pályán. A Fiorentina ellen kezdő lehet. Calhanoglu mindig értékes hozzájárulást nyújt a pályán, így elégedettek vagyunk vele.”

“Rebicre még mindig hatással van a könyöksérülése és nincs 100%-os állapotban, de a Lille ellen már láttunk pozitív jeleket. Romagnoli rendelkezésre állt a Lille elleni összecsapásra is, de úgy döntöttünk, hogy a korábbi sérülését figyelembe véve nem hozzuk be. Rafael Leaót reggel vizsgálták meg az orvosok és nagyon elégedettek a gyógyulásával. Továbbra is napról-napra figyelni fogják az állapotát. Hernández nagyon erős, remekül használja ki a területeket. Castillejo jól játszott Franciaországban, egyensúlyt hozott. Saelemaekers már eddig is hatalmas fejlődést mutatott.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet