A Milan vezetősége három kegyvesztetté vált játékostól is készen áll megválni a januári átigazolási időszakban a csapat megerősítésére szánt büdzsé növelése érdekében.

A rendhagyó őszi mercato alatt a klub hat játékost igazolt, nevezetesen Pierre Kalulut, Sandro Tonalit, Brahim Diazt, Ciprian Tatarusanut, Jens Petter Haugét és Diogo Dalotot. Rajtuk kívül végleg a Milané lett Simon Kjaer, Alexis Saelemaekers és Ante Rebic.

Korábbi hírek szerint a klub az igazolásokra szánt büdzséből 15 millió eurót – ami a legutóbbi mercato alatt nem lett elköltve – átcsoportosított a téli átigazolásokra. Úgy tűnik, hogy a klub három játékos eladásával növelné a csapat megerősítésére szánt keretet.

A Calciomercato szerint a Milan készen áll értékesíteni Andrea Contit, Leo Duartét és Samu Castillejót a télen. Egyik játékos sem számít alapembernek a csapatban. Conti esetében Calabria és Dalot, míg Duarte esetében Kjaer, Romagnoli és Gabbia is előrébb van a kezdőcsapatba kerülésért folytatott versenyben.

Castillejo az év elején élvezte Pioli bizalmát, azonban mostanra Saelemaekers könnyedén kiszorította a kezdőcsapatból. Hacsak nem következik be érdemi javulás a spanyol támadó teljesítményében, akkor a klub a télen megválik tőle. A Milan egy 15 millió eurós ajánlatra már készen áll rábólintani.

A hírek szerint Conti iránt a Parma érdeklődik, míg Duarténak Brazíliából vannak kérői. Castillejo esetében a spanyolországi visszatérés tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, mivel a Sevillával, az Atleticóval és az Espanyollal is szóba hozták.

A Milan alsó hangon 30-35 millió eurót szeretne kapni a három játékosért.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ne is lássam egyiket sem..Plusz Krunic is mehet. Ha a fizetésüket megspórolja a klubb, már azon is nyernének. De számomra a legidegesítőbb ember az Castillejo. Már az az ember is “szakértő” volt aki idehozta. Első játékepercétől csodálkoztam, hogy mit keres egy élvonalbeli klubbnál. Amúgy ha Hakan-t eladják és eljön Szoboszlai, vagy valamelyik fiatalabb, gyorsabb játékmester, nem sírnék utána. A török válogatottban, azért nevezhető finoman fogalmazva sem 10-es játékosnak.

    • Sajnos Conti a sérülékenységével kigolyózta magát. És ami legrosszabb, hogy nem 2 hetes pihenőkre kényszerül egy húzódás miatt hanem mindig műteni kell így hónapokra, félévekre esik ki.

      Emberileg sajnálom a srácot de a csapat szempontjából mostmár érthető döntés született. Dalot ide hozatala is már ennek előkészülete volt valószínű. Így el tudják adni ezt a dumát, hogy kiszorították őt a keretből.

  2. Meglepne, ha valaki fizetne értük és ez az összeg 30 millió közelében lesz, gondolom csak kölcsön adják opcióval és talán fizet majd értük valaki 5 milliót darabonként.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet