2022. december 07., szerda

Krunic: “Piolinak is köszönhető, hogy itt maradtam”

-

Stefano Pioli mellett a csapat bosnyák válogatott középpályása, Rade Krunic is nyilatkozott a sajtótájékoztatón a Sparta Praha elleni mérkőzést megelőzően.

MALDINI ELISMERŐ SZAVAIRÓL
“Örömmel töltött el Paolo és az edző szavai. Számítanak rám és ez sokat jelent számomra, különösen az előző szezon után. Többször is sérüléssel bajlódtam és nem voltam képes hozni az általam elvárt szintet. Úgy gondolom, hogy sokat adhatok a Milannak.”

A POSZTJÁRÓL
“Szeretek a csatár mögötti három pozícióban játszani a támadó-szekcióban. Már az Empoliban is szerepeltem hasonló poszton és közelebb vagyok a kapuhoz, mint azt láthattuk Glasgow-ban is. Támadó-középpályásként és középpályásként is jól tudok teljesíteni. Eltérő jellemvonásokkal rendelkezem a csapattársakhoz képest és más megoldásokat kínálok a csapat számára. A Milan rendelkezésére állok és ott fogok játszani, ahol szükséges, természetesen ez az adott mérkőzéstől függ.”

PIOLIRÓL
“Az edző mindig azt kéri tőlünk, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk. Az érkezése nagyon fontos volt, bizalmat szavazott nekem és rögtön lehetőséget adott a játékra. Neki is köszönhető, hogy itt maradtam.”

A SPARTA ELLENI MECCSRŐL
“Nehéz mérkőzésre számítok. Nem ismerjük őket annyira jól és ez egy nagy különbség az olasz bajnoki mérkőzésekhez képest. A Sparta Praha nagy tempóval és intenzitással fog játszani, mint ahogyan mi is. Célunk a győzelem, hogy folytassuk a jó szereplést a csoportkörben.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS