2022. szeptember 27., kedd

A Milan egy hétvége alatt két milánói derbit nyert

-

Kevesebb mint 24 óra leforgása alatt két milánói derbit is megnyert a Milan, ugyanis a férfi csapat mellett a női együttes is győzedelmeskedett, méghozzá fölényesen.

Kettős Derby della Madonninát rendeztek ezen a hétvégén: szombaton a férfiak, míg vasárnap a nők játszottak egymás ellen a Serie A-ban és mindkét alkalommal a Milan került ki győztesként.

A Milan női csapata ma délben hazai pályán fogadta a városi rivális Intert és fölényes, 4-1-es győzelmet aratott a női Serie A 6. fordulójában. A mérkőzésen Natasha Dowie duplázott, valamint Valentina Giacinti és Dominika Conc is eredményes volt. Ezzel a győzelemmel a csajok a harmadik helyen állnak 15 ponttal, a mérleg 6 mérkőzésen 5 győzelem, 1 vereség, 16 rúgott és 3 kapott gól.

MILAN – INTER 4-1

Időpont: 2020.10.18. 12:30
Helyszín: Vismara sportközpont
Gólszerzők: Dowie (5., 29.), Giacinti (32.), Conc (48.) ill. Marinelli (7).

KEZDŐCSAPATOK:

MILAN (3-5-2): Korenčiová; Vitale, Agard, Fusetti; Rizza (Nano), Čonč, Jane, Rask (Mauri), Tucceri Cimini; Dowie (Longo), Giacinti (Salvatori Rinaldi).

Cserék: Piazza; Spinelli; Grimshaw, Kuliš, Morleo.

INTER (4-3-3): Aprile; Merlo, Auvinen (Rincón), Kathellen, Bartoňová; Alborghetti, Simonetti, Regazzoli; Marinelli, Møller (Tarenzi), Mauro (Baresi).

Cserék: Marchitelli; Debever, Quazzico; Catelli, Pandini.

ÖSSZEFOGLALÓ:

 

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS