Thiago Silva kérte, hogy visszatérhessen a Milanhoz

2

A legfrissebb hírek szerint Thiago Silva felajánlotta magát a Milannak a következő szezonra, miután a hónap végén lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnél.

Silva nyolc év után távozhat Párizsból, ugyanis a klub nem szándékozik meghosszabbítani a lejáró kontraktusát. Az utóbbi időben többször is összeboronálták a korábbi csapatával, a Milannal és könnyen lehet, hogy a 2020/21-es idényben újra magára ölti a piros-fekete mezt.

Vito Angele – aki az egyik leghitelesebb és legmegbízhatóbb forrásnak számít a szakmában – megerősített információkra hivatkozva arról számolt be, hogy Thiago Silva kérte a Milan vezetőségétől, hogy visszatérhessen a klubhoz.Paolo Maldini fontolóra veszi a lehetőséget és értékeléseket készít, azonban úgy tűnik, hogy jelenleg más a klub elsődleges terve. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szintén kijelentette, hogy a brazil válogatott védő örömmel visszatérne a Milanhoz és prioritást adott a korábbi klubjának. Di Marzio hozzátette, hogy a Fiorentina nagyon szívesen látná Silvát és lépéseket tett a szerződtetése érdekében, azonban a játékos számára nem vonzó a célállomás és a Milan élvez prioritást.

Thiago Silvát az RB Leipzig legyőzése és a Bajnokok Ligája-döntőbe jutást követően az újságírók a jövőjéről és az Olaszországba való lehetséges visszatéréséről kérdezték.

“Nem tudom. Azt mondtam az ügynökömnek, hogy most hagyjon békén, amint véget ér a Bajnokok Ligája meg fogjuk hozni a legjobb döntést számomra.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lehet hosszú litániát írni, hogy miért nem kell nekünk vagy épp miért kell. De biztos, hogy a csapat hasznára lenne. Ingyen igazolható Maldini beszélje rá a fizu csökkentésre. A 10 millás fizetés szerintem nem a MILAN nak szólt. FORZA MILAN!!!!