Bennacer: “Örülök, hogy a gólommal segítettem a csapatnak”

1

Ismael Bennacer, a Milan középpályása boldogan nyilatkozott a Bologna elleni kiütés után és már nagyon várta, hogy megszerezze az első találatát piros-fekete mezben.

A 22 éves középpályás tavaly nyáron érkezett az Empolitól és rövid idő alatt kulcsemberré vált a kezdőcsapatban. Stefano Pioli érkezése után Bennacer megszilárdította a helyét a kezdőben és különösen védekezésben jeleskedett, ugyanis eddig várni kellett az első góljára.

Ami késik, nem múlik: Bennacer szombaton bevette a Bologna kapuját és megszületett a várva várt első olasz élvonalbeli gólja.“Nagyon boldog vagyok, mert a találatommal segítettem a csapatnak és gólt szerezni mindig nagyszerű érzés. Nyertünk és ez igazán nagy örömmel tölt el. Ezt a gólt a feleségemnek és az öcsémnek szeretném ajánlani.” – mondta Bennacer a meccs után.

“Jobb lett volna, ha szurkolók előtt találok be, de a legfontosabb mégis az, hogy megnyertük a meccset. Már vártam erre a gólra, most nem szabad megállnom, még többet kell tennem a következő meccseken. Úgy vélem, hogy sokat fejlődtem, különösen helyezkedésben.”

“A csapat nagyon jól érzi magát a pályán és ezt nagyon jól tükröződik az edzéseken és minden olyan pillanaton, amikor együtt vagyunk. Kiválóan játszottunk a Bologna ellen, amely egy nehéz ellenfél. Magabiztosak vagyunk és ezt a teljesítményt kell hoznunk egészen a végéig. Négy meccsünk van és még nem értük el a célunkat.”

“Jól teljesítettünk, de ez a mérkőzés már a múlté és előre kell tekintenünk, mert három naponta pályára lépünk. Győzelmi sorozatban vagyunk és ez jó dolog, de van hátra négy mérkőzés és még semmit sem értünk el. Amit eddig tettünk minden értéktelenné válik, ha ezeken az utolsó meccseken nem teljesítünk jól.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Alázatot látok ebben az emberben és ez nagyon jó dolog. Valószínűleg nem véletlenül jutott odáig ahol tart.
    Megdolgozott érte, gratulálok neki a gólhoz!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet