Megszületett a döntés a „nyári” mercato időpontjáról

0

Az Olasz Labdarúgó Szövetség hivatalosan is bejelentette a soron következő átigazolási időszak kezdési és zárási időpontját.

A legtöbb országban – beleértve Olaszországot is – tovább fog tartani a 2019/2020-as futballidény a világjárvány miatt. A három hónapos szünet jelentősen felforgatta a menetrendet és a Serie A hátralévő fordulóit június 20. és augusztus 2. között fogják megrendezni. Az idény zavartalan lebonyolítása miatt szükséges lépés volt, hogy eltolják az átigazolási időszakot.

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) bejelentette, hogy Olaszországban szeptember 1-én nyílik az átigazolási időszak és a klubok október 5-ig regisztrálhatnak új játékosokat a 2020/21-es szezonra. Továbbá a FIGC azt is nyilvánosságra hozta, hogy a téli mercato január 4. és január 31. között lesz nyitva.Ezen kívül hamarosan döntés születhet a lejáró szerződésű játékosok helyzetéről. Az illetékesek egy olyan megállapodást dolgozhatnak ki, amelynek értelmében a lejáró kontraktusokat automatikusan meghosszabbítják augusztus 31-ig. A Milanban hat játékosnak jár le a hónap végén a szerződése, nevezetesen Zlatan Ibrahimovicnak, Simon Kjaernek, Asmir Begovicnak, Alexis Saelemaekersnek, Giacomo Bonaventurának és Lucas Bigliának.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet