Egy chilei úriember az elmúlt hétvége legnagyobb pechese, ugyanis több mint 13 ezer kilométert utazott azért, hogy láthassa kedvenc csapatát a San Siróban, azonban 24 órával a kezdőrúgás előtt bejelentették, hogy elmarad a Milan-Genoa mérkőzés.

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt elhalasztották az eredetileg vasárnapra kiírt Milan-Genoa meccset az olasz bajnokság 26. fordulójából. Sokáig úgy tűnt, hogy zárt kapus lesz az összecsapás, azonban a bajnokságot szervező Lega Serie A egy nappal a bajnokit megelőzően bejelentette a halasztást.

David Mora Cvitanic története az elmúlt napokban bejárta a közösségi médiát. A Milan-rajongó úriember októberben foglalt egy utazást Chiléből Milánóba, hogy élőben megnézhesse kedvenc csapatát a Genoa ellen a San Siróban.

“A chilei Patagóniából több mint 13 300 km-t utaztam, hogy megnézzelek téged, az én Milanomat, de nem volt részem abban az örömben, hogy támogassalak a gyönyörű San Siróban. Ám az érzés mégis nagyszerű és ez egészen idáig hozott engem a világ déli részéről. Forza Milan!” – olvasható David bejegyzése a Twitteren.

A bejegyzés közzététele után nem sokkal Davide Calabria válaszolt és kárpótlásként felajánlott Davidnek egy aláírt Milan-mezt.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nevetséges, amit ezzel a koronavírussal művelnek Olaszországban. Csúcsra járatott pánikkeltés, miközben a sima influenzában sokkal többen halnak meg minden egyes évben. Meccseket halasztanak el az utolsó utáni pillanatokban, manipulálás megy mindenütt. Most egy hónapra akarják felfüggeszteni az összes sportot, de már olyat is olvasni, hogy az egész szezont lefújják, és szeptemberig nem rendeznek meg több olasz bajnoki mérkőzést. Jövőre meg az egész bajnokságot sem rendezik meg? Nem tudom, kinek az érdeke a globális pánikkeltés, miközben az influenza járványok kapcsán sosem volt ilyen hisztéria, pedig azok évente több ezer életet követelnek közvetve-közvetlenül csak Magyarországon.

  2. Egész jól olvasol a sorok között, persze ez is a 21. század egyik manipulatív eszköze.
    Ugyanakkor a statisztika szerint 3X-os a halálozási rátája, mint egy influenzának. (ha igaz)
    Illetik egy picit szolidarítani az elhunytak iránt, ugyanakkor én is pánikkeltésnek érzem, úgy mint a sertés pestist, madárinfluenzát, a kényszervágásokat. Ezeket mind laborban készítették, és jó előre tudták mi lehet, lesz belőlük. A járvány, ha már ott van az járvány, a protokoll megy ilyenkor, kár ezen károgni.