Mino Raiola úgy gondolja, hogy egyértelműen nem ez az a Milan, amelyről Paolo Maldini és Zvonimir Boban álmodik, valamint tanácsot adott az Elliott Managementnek.

Az 52 éves ügynök beszélt Zlatan Ibrahimovicról és Gianluigi Donnarummáról is.

“Ibrahimovic mindig a legjobbját próbálja nyújtani a csapatáért. Remélem, hogy a pályafutása soha nem fog véget érni, de ha mégis, akkor Európa egyik legnagyobb klubjában kell befejeznie a karrierjét. Sok alternatíva és sok ajánlat volt terítéken, de ha Zlatan a Milant választotta, akkor helyesen döntött.” – mondta Raiola a SportItaliának.

A kínai korszak alatt nagyon rossz volt a kapcsolat a sztárügynök és a Milan vezetősége között, azonban az Elliott hatalomátvétele után jelentősen javult a helyzet. Ennek ellenére Raiola nem rejtette véka alá a véleményét a klub jelenlegi projektjéről.

“Nem tetszik ez a projekt, mert nem gondolom, hogy ez az az AC Milan, amelyet az egész világ ismer és amelyről Maldini illetve Boban álmodozik. Nem hiszem, hogy az Elliott is azt gondolja, hogy ez lenne az igazi Milan. Soha nem beszéltem Gazidisszal vagy másokkal, de ha ilyen Milant akarnak, akkor azt tanácsolnám nekik, hogy találjanak egy vevőt – a lehető leghamarabb.”

Donnarummát 2021. június 30-ig köti szerződés a piros-feketékhez és a klub egyértelművé tette, hogy hosszabbítani akar a 20 esztendős kapussal, de eddig még nem történtek előrelépések az ügyben.

“Még mindig várom azoknak a szurkolóknak a bocsánatkérését, akik sértegettek és fenyegettek engem, csak azért, mert elmondtam, hogy mi fog történni. Végül igazam lett. Haladjunk előre újabb két évet, nem akarok több vitát kreálni.”

Raiolát arról is kérdezték, hogy a Juventus kedveli-e Gigio Donnarummát.

“Ha nem így lenne, akkor az azt jelentené, hogy semmit nem értenek a futballhoz.”

4 hozzászólás a bejegyzéshez