Mario Mandzukic a télen elhagyja a Juventust és a kérők között a Milan is szerepel.

Nem titok, hogy a piros-feketék szeretnének egy tapasztalt csatárt igazolni a téli átigazolási időszakban. A csapat 15 forduló alatt csupán 16 gólt szerzett és ezáltal indokolttá vált a támadó-szekció megerősítése. A legfőbb jelölt Zlatan Ibrahimovic és a klub vezetősége minden megtesz a svéd csatár visszatérése érdekében, de a játékos még nem mondta ki a végső döntését. Ennek megfelelően a Milan más alternatívákat is felállít arra az esetre, ha Ibra nemet mond a visszatérésre.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint a Milan elöljárói kapcsolatba léptek a Juventus vezetőségével Mandzukic ügyében. A 33 éves horvát támadó egyáltalán nem szerepel Maurizio Sarri terveiben, így a télen biztosan távozik. Jelenleg csak egy rövid megbeszélés volt a felek között, mivel Zlatan válaszára vár a Milan.

Ebben a szezonban Mandzukic még egyetlen percet sem játszott, ráadásul a mérkőzések nagy részében még a meccskeretbe sem volt nevezve a Juventusnál – sem a Serie A-ban, sem a Bajnokok Ligájában. A horvát csatár iránt a Milan mellett élénk érdeklődést mutat a Manchester United, valamint Kínából és Katarból is van kérője.

Mandzukic 2015 nyara óta erősíti a Juvét és azóta 162 tétmérkőzés alatt 44 gólt szerzett.

17 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEEEEEM!!!
    Ezt a barmot nem akarom MILAN mezben látni!
    Mégse jön össze IBRA és akkor ő a B terv? Hát nagyon remélem, hogy nem.
    Ha meg Ibra összejön, akkor már nem kell több ,,idősebb,, csatár! Messze nem olyan jó, mint Ibra. Semmi köze hozzá. Nálam nincs a jelenlegi 100-as listán se.

    Nem akarok Mandzukic-ot a csapatba! Boban állj le!

  2. Higany sem tudott nálunk mit kezdeni, aki klasszisokkal jobb mint Mandzukic. És Ibra is kevés lesz szerintem 38 évesen. Feltétlenül kellene még egy Modric szintü középpályás. aki lát a pályán és oda is rugja a labdát ahova gondolja. És akkor még ott van a Suso, Calha, Kessie triumvirátus, akik nem tudnak kreativ pontos játékot játszani. Egy Ibra az ilyenektől agyvérzést fog kapni.