2022. október 07., péntek

A Milan a PSV húzóemberével erősíthet

-

Sajtóhírek szerint beajánlották a Milannak a PSV Eindhoven támadó-középpályását, Gaston Pereirót.

A 24 éves játékost a nyáron már szóba hozták a Milannal és akkor az ügynöke egyeztetett a klub vezetőségével a Casa Milanban, ám végül nem történtek konkrétumok. Pereiro neve most újra felmerült a Milan háza táján, immáron megváltozott feltételekkel.

A Calciomercato szerint Pereirót beajánlották a Milan vezetőségének. Az uruguayi válogatott játékos szerződése jövő nyáron lejár, így a jelenlegi helyzet szerint januártól szabadon tárgyalhat más klubokkal. Pereiro érdekes opció lehet a Milan számára akár januárban, akár júniusban.

Állítólag a Milan vezetősége meghallgatta Paco Casal ügynök javaslatát és mérlegeli, hogy a télen megkísérli-e a játékos megszerzését vagy sem. A PSV a nyáron még 15-20 millió eurót kért az uruguayi játékjogáért, de nyilván ez az összeg jelentősen kevesebb lesz januárban fél évvel a szerződés lejárta előtt. A másik lehetőség, hogy Pereiro jövő nyáron ingyen vált klubot.

Pereiro posztja alapvetően támadó-középpályás, azonban az utóbbi években a támadó-szekció számos pontján – így például bal és jobb szélső támadóként is – játszott. A 24 éves játékos 149 tétmeccsen 48 gólt és 21 gólpasszt jegyzett a holland klub színeiben.

Forrás:milanlive.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS